REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors bendrovės „MediaTek“, „Nvidia“ ir „Qualcomm" į savo mobiliuosius procesorius diegia LTE ryšio modemus, „Apple“ neketina sekti jų pavyzdžiu, praneša „Fudzilla.com“.

REKLAMA
REKLAMA

Svetainės šaltinių teigimu, „Apple“ ir toliau naudos kitų gamintojų tiekiamas LTE ryšio mikroschemas. Antai „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“ telefonuose tam naudojamas bendrovės „Qualcomm“ modemas MDM9615M.

REKLAMA

Pasak šaltinių, naujuose „Apple“ „SoC“ lustuose A8, kurie bus naudojami bendrovės naujos kartos išmaniuosiuose įrenginiuose, nebus integruoto LTE modemo: vietoj to „Apple“ esą sutelks dėmesį į 64 bitų architektūros plėtojimą ir vaizdo posistemės našumo didinimą.

Šiemet rimtais A8 procesoriaus konkurentais turėtų tapti „Nvidia“ 64 bitų aparatinė platforma „Tegra K1“ su „Denver“ procesoriaus branduoliu, ir „Qualcomm“ lustas „Snapdragon 805“ su „Adreno 420“ vaizdo procesoriumi. „Fudzilla“ šaltinių teigimu, šių mobiliųjų procesorių lenktynių lydere taps „Nvidia“, investavusi dideles lėšas į šį projektą.

Tiesa, „Tegra K1“ neturi integruoto LTE modemo, tačiau jis naudojamas kitame bendrovės procesoriuje „Tegra 4i“, kurį naujų išmaniųjų telefonų gamintojai į naujus modelius pradės diegti pirmąjį šių metų ketvirtį, sakoma pranešime. Neseniai savo pirmąjį mobilųjį 8 branduolių procesorių su integruota LTE mikrochema anonsavo „MediaTek“. „Intel“ į savo mobiliąsias platformas integruotas LTE ryšio mikroschemas žada pateikti 2015 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų