REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

19-metė Miranda Barbour iš Pensilvanijos prisipažino nužudžiusi mažiausiai 22 žmones, rašo independent.co.uk.

19-metė Miranda Barbour iš Pensilvanijos prisipažino nužudžiusi mažiausiai 22 žmones, rašo independent.co.uk.

REKLAMA

Tai buvo jos atliekamų satanistinių apeigų dalis. Pensilvanijos laikraščiui Miranda prisipažino, kad nustojo skaičiuoti savo aukas nužudžiusi 22-ąją. Mergina pridūrė, kad dabar jaučiasi „švari“, nes prisipažino apie savo veiksmus.

Prokurorai siekia nubausti Mirandą ir jos 22-ejų sutuoktinį Elytte Barbour mirties bausme už 42-ejų Trojaus LaFerraros nužudymą. Savo auką jie susirado per skelbimus praeitų metų lapkritį. Kaip teigia Miranda, vyras turėjo Trojų tik prismaugti, ne nužudyti. Viskas prasidėjo, kai Miranda sutiko susitikti su Trojumi ir už 100 JAV dolerių su juo pasimylėti. Susitikę prekybos centre jie nuėjo į Mirandos automobilį, kur slėpėsi merginos vyras Elytte. Tą dieną pora šventė savo 3-iąsias vestuvių metines...

Kaip mergina prisipažino, pirmąją žmogžudystę ji įvykdė prisijungusi prie Aliaskos satanistų kulto. Tuomet jai tebuvo 13 metų. Kulto lyderio liepiama ji nužudė vieną iš jo skolininkų. „Jis pasakė, kad dabar mano eilė. Nemėgstu ginklų, jų nenaudoju, negalėjau to padaryti, taigi jis paėmė mano rankas ir mes kartu nuspaudėme gaiduką. Nuo to įvykio ir toliau žudžiau“, – apie savo nusikaltimus pasakojo Miranda.

REKLAMA
REKLAMA

Dauguma merginos aukų iš Aliaskos. Tačiau žudė ji ir Teksase, Šiaurės Karolinoje, Kalifornijoje. Mergina priduria, kad dėl savo poelgių nesigaili ir, jei ji būtų paleista į laisvę, pasielgtų lygiai taip pat. Kaip pasakojo Mirandos motina, mergaitę vaikystėje seksualiai išnaudojo jos dėdė, vėliau nubaustas 14 metų kalėti.

Sunburio policijos viršininkas Steve Mazzeo Reuters informavo, kad tyrėjai susisiekė su FTB ir kitų valstijų, kur galbūt buvo įvykdytos žmogžudystės, policija, tačiau kol kas nėra įrodymų, kurie sietų Mirandą su kitomis žmogžudystėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų