REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Rizikuoti nereikia: mažiau tikėkite gražiais žodžiais ir pažadais. Ieškokite pagalbininkų – vieni šios dienos krūvio nepakelsite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jei nenorėsite prisiminti senų pamokų, jums jos bus primintos. Nors šiandien būsite linkę kuo greičiau viską atlikti, neskubėkite – tik tuomet viskas išeis gerai. Gera diena savireklamai.

REKLAMA

Dvyniai Naudinga susitikti su svarbiais žmonėmis, vadovu darbo klausimu – kai kas gali pasikeisti į gera. Palanku įsigyti vertingų daiktų namams.

Vėžys Siekite aiškumo, konkretumo ir neskubėkite žadėti, įsipareigoti. Daugiau bendraukite, tarkitės, pasirašykite svarbius dokumentus. Tinka pirkti buitinius daiktus ir baldus namams.

Liūtas Nieko rimta nesiimkite. Rytą savaime gali išsispręsti painus klausimas. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, net užuominoms – suprasite tai, kas nuo jūsų buvo slepiama.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nebloga diena – reikalui esant, rizikuokite ir jums pasiseks. Būkite atidesni šeimos nariams, sutuoktinio nuomonei ir jausmams. Palankūs meilės pasimatymai, tinka supažindinti mylimą asmenį su tėvais.

Svarstyklės Neblogas laikas tvarkyti finansinius, verslo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, rėmėjų, investuotojų. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu.

Skorpionas Šios dienos naujienos, susitikimai bus naudingi, padės išvengti galimų nemalonumų savaitės viduryje.

Šaulys Gali pasirodyti, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, tačiau jėga skubinti įvykių nederėtų. Vis dėlto diena palanki, tad mokėkite laukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Sėkminga diena, bet labai neįsibėgėkite: jei padarysite klaidą, ją atitaisyti bus sunku. Beje, galimi ir nemalonumai dėl populiarumo visuomenėje.

Vandenis Imkitės sudėtingų darbų, kuriems reikia drąsos, įkvėpimo ir gerų ryšių. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų – rasite išeitį. Svarbiems susitikimams su įtakingais asmenimis geriau skirti laiką iki pietų.

Žuvys Nereikėtų praleisti progos pasikalbėti su jums svarbiais žmonėmis. Beje, galite sužinoti dviprasmiškos informacijos apie savo partnerius, tačiau kol nepatikrinsite, netikėkite.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų