REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ryte nepasižymėsite kantrybe, taktu. Galite pakliūti į keblią padėtį, netyčia pasitarnauti vagims ar pan. Popiet tikėtinas malonus susitikimas, renginys. Galite kažkuo susižavėti arba pajusti kūrybinį įkvėpimą, populiarumo magiją.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ryto nepasitenkinimą įdienojus pakeis entuziazmas, susijęs su sportu, kūryba, meilės pasimatymu, draugų sambūriu ar pan. Regis, dalyvausite renginyje arba jį organizuosite. Turbūt nudžiugins malonus komplimentas.

REKLAMA

Dvyniai Šiandieną jus itin puoš kuklumas ir saikas. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų. Nesistenkite nudirbti visų buities darbų. Nusimato pabendravimas su ezoterine veikla užsiimančiais asmenimis, menininkais ar medikais.

Vėžys Pasižymėsite intuicija, jautrumu, gebėjimu taikytis prie kitų žmonių ir kintančių situacijų. Seksis darbe, versle, o ir namai teiks palaimą bei ramybę, jei pasistengsite išvengti barnių dėl smulkmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Rytas bus kiek nervingas, tačiau vėliau pasijusite komfortiškai. Netrūks energijos ir ūpo pagražinti savo gyvenamąją aplinką, lakstyti po prekybos centrus galvojant apie artėjančias šventes. Puikiai rinksite ar darysite dovanas.

Mergelė Šiandien aktyviai seksite žiniasklaidos informaciją, daug bendrausite ir planuosite švenčių renginius, keliones. Suintensyvės kontaktai su giminaičiais. Panašu, kad iš dominančio žmogaus gausite laišką, pasiūlymą.

Svarstyklės Rytą jausite vidinę įtampą dėl vieno neišspręsto klausimo. Norėsis su kažkuo pasitarti, išsiaiškinti santykius. Įdienojus neblogai seksis tvarkyti ūkio, buities reikalus, prekiauti ir apsipirkti. Popiet galima tikėtis puikaus pasiūlymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Diena turėtų būti šauni. Su bet kuo lengvai rasite bendrą kalbą, savo žavesiu žadinsite romantiškas emocijas ir seksualinius troškimus. Gali pavykti atnaujinti santykius, pradėti viską iš pradžių, jei svarbus ryšys patyrė laikiną krizę.

Šaulys Neblogai seksis kūryba, ūkio ir įprasti darbai. Gali spręstis įsidarbinimo klausimas. Tačiau lengviau pažeidžiama bus sveikata. Verta pagalvoti apie įvaizdžio pakoregavimą. Iš partnerių, gerbėjų galite sulaukti įdomių pasiūlymų.

Ožiaragis Šiandien noriai bendrausite ir tai padės atgaivinti priblėsusius ryšius. Nevenkite kompanijos, bet neeikvokite per daug laiko tuštiems plepalams. Verčiau atlikite susikaupusius darbus, pasidairykite po išpardavimus.

REKLAMA

Vandenis Būsite įžvalgūs, intuityvūs. Ne tik sau, bet ir kitiems galite padėti iššifruoti pasąmonės impulsus, išaiškinti sapnus. Būkite solidarūs, jei teks spręsti artimo žmogaus problemą ir tai kainuos. Jums bus kompensuota. O sukčių pasisaugokite.

Žuvys Šiandien jūsų mintis užvaldys kelionių ar netolimų pramogų vizijos. Galite gauti žinią iš toli arba kažką įdomaus sužinosite iš pokalbio su nepažįstamu žmogumi. Galbūt apsilankysite turiningame renginyje, įsigysite ypatingą pirkinį ar pan.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų