REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

D. Rasimovičiūtė prisipažino galvojanti apie karjeros pabaigą

Marius Grinbergas, specialiai iš Sočio

„Labai gaila, kad žaidynės baigėsi būtent taip. Tačiau šiandien trasoje buvo labai sunku. Buvau tuščia ir be jėgų“, - po finišo Sočio olimpinių žaidynių 15 km individualiose lenktynėse teigė Lietuvos biatlonininkė Diana Rasimovičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ketvirtose olimpinėse žaidynėse dalyvavusi sportininkė nepataikė 3 iš 20 šūvių. Jos rezultatas – 49 min. 26,9 sek. nustūmė lietuvę į 42-ąją vietą tarp 82 startavusių biatlonininkių. Keturios iš jų nesugebėjo baigti lenktynių.

REKLAMA

Olimpinės čempionės auksą – jau antrą Sočio žaidynėse – iškovojo baltarusė Darja Domračiova. Vieną kartą prašovusi atletė distanciją įveikė per 43 min. 19,6 sek. Sidabrą pelnė šveicarė Selina Gasparin (0 baudos minučių; 44 min. 35,3 sek.), bronzą – dar viena Baltarusijos atstovė Nadežda Skardino (0; 44 min. 57,8 sek.).

Vasario 25 dieną 30-ąjį gimtadienį švęsianti D.Rasimovičiūtė Sočyje buvo 51-a 7,5 km sprinte ir 43-ia – 10 km persekiojimo lenktynėse. Prieš žaidynes jai buvo kelta užduotis užimti nuo 10 iki 20 vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Šiai sportininkei priklauso geriausias visų laikų Nepriklausomos Lietuvos biatlonininkų pasiektas rezultatas olimpinėse žaidynėse – 18-oji vieta 2006 m. Turine per sprinto lenktynes.

Kaip vertini šios dienos pasirodymą?

Trasoje šiandien buvo be galo sunku. Buvau tuščia ir be jėgų.

Kur dingo jėgos?

Trasa yra nerealiai sunki ir čia reikia būti labai geros sportinės formos. Po kiekvieno starto dalis manęs pasilikdavo kažkur trasoje. Ir išties šiandien buvo ne mano diena. Jaučiausi itin sunkiai. Tai buvo sunkiausios lenktynėse visoje olimpiadoje.

Iš kur tas sunkumas? Pavargai fiziškai ir psichologiškai?

Ne, paprasčiausiai buvo blogesnė savijauta. Taip jau sutapo. Blogai jaučiausi nuo pat starto.

Kokie artimiausi planai?

Jei viskas gerai, dar startuosime pasaulio taurės etapuose. Reikia ramiai pabaigti šį sezoną, o tada ir spręsime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų