REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apple“ gana aiškiai neigia galimybę, kad stacionari operacinė sistema „Mac OS X“ kada nors bus sulieta su mobiliąja „iOS“. Vis tik analitikas Markas Moskovichius mano, kad platformos „iAnywhere“ pasirodymas jau ne už kalnų.

REKLAMA
REKLAMA

Analitiko teigimu, netolimoje ateityje kompanija iš Kupertino pateiks specialų prijungiamą ekraną, skirtą planšetiniams kompiuteriams ir išmaniesiems telefonams. Prijungiama stotelė leis mobilius įrenginius paversti „dideliu“ kompiuteriu.

REKLAMA

Šaltinio teigimu, „Apple“ taip pat ruošia stacionarios ir mobilios sistemos hibridą, kuris galėtų veikti ir su planšetėmis, ir su išmaniaisiais telefonais, o taip pat ir tradicinių kompiuterių konfigūracijomis.

Analitikas mano, kad „iAnywhere“ bus pristatyta per artimiausius 12-18 mėnesių, nors aukščiausio lygio „Apple“ vadovas Philas Schilleris visai neseniai pareiškė, jog „iOS“ ir „Mac OS X“ suliejimas jokiu būdu nėra kompanijos tikslas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kodėl „Mac“ turėtų tapti blogesne vien dėl to, kad kažkas užsinorėjo padaryti šią operacinę sistemą panašią į mobilią?“ – retoriškai paklausė kitas „Apple“ aukščiausio lygio vadovas Craigas Federighi.

Dėl tokių „Apple“ atstovų pasisakymų ne visai aišku, kodėl kompanija turėtų kurti tokią sistemą. Antra vertus, galima spėti, kad kalbama ne apie sistemų suliejimą, o tiesiog apie „iOS“ optimizavimą darbui su klaviatūra ir pele.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų