REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kurį laiką netyla kalbos. kad Kembridžo hercogienė Catherine laukiasi antrosios atžalos. Naujieną, kad karališkoji šeima laukia pagausėjimo, paskelbė dienraštis „The Globe“. Bulvariniame leidinyje teigiama, kad Williamo ir Catherine šeimą papildys mergaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Artimas porai šaltinis bulvariniam leidiniui atskleidė, kad Catherine princui Williamui jau pasakė, jog laukiasi mergaitės. Nors norint tiksliai nustatyti antrosios atžalos lytį reikia atlikti tam tikrus tyrimus, šaltinis teigia, kad Catherine neabejoja, jog įsčiose nešioja mergaitę. Šaltinio teigimu, Catherine laukiasi 14 savaičių.

REKLAMA

Nenorėjęs prisistatyti šaltinis „The Globe“ žurnalistams pasakojo, esą pora savo dukrą planuoja pavadinti Diana, norėdami pagerbti Williamo motinos, Velso princesės Dianos, atminimą. Tačiau karalienė Elizabeth II tokiam vardo pasirinkimui esą nepritaria.

Bulvariniame leidinyje publikuotos informacijos Bakingamo rūmų atstovai nekomentuoja. Primename, kad praėjusių metų liepą princas Williamas su žmona Catherine susilaukė pirmagimio princo George’o. Pora neslėpė, kad princui nori padovanoti broliuką ar sesutę.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų