REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Įspūdingą puolimo arsenalą pademonstravę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo pirmąją pergalę Eurolygos „Top 16“ etape. Savo žiūrovų akivaizdoje žalgiriečiai nugalėjo Belgrado „Partizan“ komandą 89:77 (29:16, 29:25, 19:18, 12:18).

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių komandos treneris Gintaras Krapikas teigė, kad pirmoji pergalė komandai bus labai svarbi psichologiškai.

REKLAMA

„Norėčiau pasveikinti su pirma pergale komandos vyrus ir sirgalius, kurie mus palaikė. Ilgokai laukėm, buvo visai neblogų rungtynių ir prieš tai, bet pergalės iškovoti niekaip nepavykdavo. Todėl labai svarbu, kad šiandien sugebėjome rimtai nusiteikti, sužaidėme tikrai geras rungtynes ir pasiekėme pirmą pergalę, kurios mums visiems tikrai labai trūko“, - kalbėjo treneris.

G. Krapikas pastebėjo, kad net pirmaujant dideliu skirtumu rungtynių pabaiga buvo taisytina.

„Rungtynių pabaigoje pritrūko šiek tiek šaltakraujiškumo, reikėjo sustoti ir nustoti bėgti, nes rezultatas buvo mums geras, pirmavome virš dvidešimties taškų skirtumu. Metėme daug greitų metimų, padarėme klaidų, todėl leidome priešininkui truputį sušvelninti rezultatą“, - kalbėjo G. Krapikas.

REKLAMA
REKLAMA

„Partizan“ vyriausiasis D. Vujoševičius treneris teigė, kad „Žalgiris“ šiandien buvo visa galva viršesnis.

„Žalgiris“ nusipelnė pergalės. Jie daug kiečiau ir stipriau pradėjo rungtynes, tai ypač matėsi kovoje dėl atšokusių kamuolių ir gynybos intensyvume. Šiandien mes negalėjo sužaisti geriau, nes kai kurie žaidėjai yra patyrę traumas, o mūsų komanda yra labai jauna“, - kalbėjo D. Vujoševičius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų