REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė IXUS serijos asortimentą papildžiusi trimis šiuolaikiškais, didelės artinimo gebos, kišeninio dydžio ir paprastais naudoti kompaktiniais fotoaparatais IXUS 155, IXUS 150 ir IXUS 145.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad IXUS 155 pasižymi „Canon“ DIGIC vaizdo apdorojimo sistema, 10 kartų optinio artinimo geba ir 20 megapikselių jutikliu, taip pat turi stilingą IXUS būdingą išvaizdą. IXUS 150 ir IXUS 145 dėl paprastų naudoti fotografavimo režimų, kūrybinių filtrų ir išgaunamų aukštos kokybės vaizdų ypač tinka pradedantiesiems fotografams, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Pasak gamintojų, IXUS 155 ir IXUS 150 veikia „Canon“ optinį vaizdo stabilizatorius su išmaniąja vaizdo stabilizavimo technologija IS. Fotoaparatas automatiškai nustato vieną iš aštuonių scenarijų ir parenka, pvz., „Powered IS“ nustatymą, kuri stabilizuoja filmuotą medžiagą, kai filmuojama labai priartinus. Išmanusis vaizdo stabilizatorius, parinkdamas tinkamiausią variantą, pritaiko fotoaparato stabilizavimo režimą, todėl nuotraukos ir vaizdo įrašai būna aiškūs ir detalūs.

REKLAMA
REKLAMA

„Canon“ technologija „Smart Auto“ išanalizuoja kiekvieną aplinkos variantą ir iš 32 galimų automatiškai parenka tinkamas nuostatas, taigi nebereikia rūpintis nuotraukos kadro nustatymu, sakoma bendrovės pranešime. Visi modeliai turi ir žinyno mygtuką, kurį paspaudus paaiškinamos pagrindinės fotoaparato funkcijos ir pateikiami trumpi patarimai, kaip, net ir neturint patirties, įamžinti geriausią kadrą.

Skelbiama, kad visi naujieji modeliai teikia galimybę ne tik fotografuoti, bet ir daryti 720p HD raiškos vaizdo įrašus. Tam skirtas specialus filmavimo mygtukas, kuriuo įjungiamas filmavimo režimas. Nuotraukos ir vaizdo įrašo kadro formavimui nuolatos valdyti skirtas didelis 6,8 cm (2,7 col.) ekranas. Į visus modelius įdiegtas specialus ekonominis režimas (angl. Eco Mode), taupantis akumuliatoriaus įkrovą, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų