REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija LG pristatė planšetofoną „G Pro 2“. Pastarasis gavo ne tik naujausią „Google“ mobiliąją operacinę sistemą „Android 4.4 KitKat“, bet ir galimybę filmuoti 4K („Ultra HD“) režimu.

REKLAMA
REKLAMA

„LG G Pro 2“ aparatinės dalies „širdį“ sudaro 4 branduolių 2,2 GHz dažniu veikiantis procesorius „Qualcomm Snapdragon 800“ su integruota „Adreno 330“ grafika. Įdiegta 3 GB operatyviosios atminties, 32 GB duomenų kaupiklis, „microSD“ kortelės lizdas.

REKLAMA

Iš bevielio ryšio adapterių prieinami „Bluetooth 4.0“, „Wi-Fi“ 802.11a/b/g/n/ac, NFC, yra „microUSB“ sąsaja, 1 W galingumo „Hi-Fi Sound“ garso posistemė, taip pat visa eilė tradiciškai išmaniuosiuose telefonuose sutinkamų sensorių (giroskopas, akselerometras ir kiti).

Planšetofonas turi 5,9 colių įstrižainės „Full HD“ (1920 x 1080) IPS ekraną (pirmos kartos modelis turi 5,5 colių „Full HD“ ekraną). Kaip ir dabartinio flagmano „LG G2“ atveju, „G Pro 2“ turi gana plonus rėmelius iš ekrano šonų – vos 3,3 mm.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš įdomesnių naujoko funkcijų yra režimas „Mini View“: jis leidžia vaizdą sumažinti iki 3,4 – 4,7 colių dydžio tam, kad būtų galima patogiai viską valdyti viena ranka.

„LG G Pro 2 “gavo kelias fotokameras: priekinė – 2,1 megapikselių, pagrindinė – 13 megapikselių su LED blykste ir optine stabilizavimo sistema OIS+. Pastaroji gali filmuoti „Ultra HD“ (3840 x 2160) raiška.

Išmaniajame telefone įdiegta sistema „Knock Code“, kuri leidžia išblokuoti mobilųjį įrenginį atsižvelgiant į stuktelėjimų per ekraną kiekį (nuo dviejų iki aštuonių kartų). Režimas „Content Lock“ leidžia nustatyti slaptažodį tam tikriems failams, garso bei vaizdo medžiagai arba parašytoms žymoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Planšetofonas palaiko HSPA+ ir 4G LTE mobiliojo ryšio standartus. Už maitinimą atsakingas 3200 mAh akumuliatorius (reikia tikėtis, kad jo užteks gana galingai sistemai su gana dideliu ekranu). Korpuso storis – 8,3 mm, svoris – 172 gramai.

Deja, apie kainą ir debiuto laikotarpį gamintojas nepranešė, tačiau reikia manyti, kad naujokas užims dabartinio „G Pro“ vietą (šis dabar kainuoja apie 1500 Lt), taigi, kaina turėtų skirtis nežymiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų