REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Startup Highway“ pratęsė partnerystės sutartį su aktyviausiu Lietuvoje veikiančiu rizikos kapitalo fondu „Practica Capital“ ir siūlo iki 750 tūkstančių litų bendrą investiciją technologiniams verslams.

„Startup Highway“ pratęsė partnerystės sutartį su aktyviausiu Lietuvoje veikiančiu rizikos kapitalo fondu „Practica Capital“ ir siūlo iki 750 tūkstančių litų bendrą investiciją technologiniams verslams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Praeitais metais pradėjome bendradarbiavimą su „Practica Capital“ ir jau kartu esame investavę į kelias įmones. Mūsų bendrų investicijų sulaukė ir šiais metais gavę geriausios technologijos apdovanojimą „Dragdis“, ir išsamiausią viešai prieinamą nekilnojamojo turto informaciją teikiantis „kurgyvenu.lt“ portalas. Mes labai vertiname šią partnerystę, todėl nusprendėme pratęsti bendrą darbą ir šiais metais, ir jau galime pasiūlyti net 750 tūksntačių litų bendrą investiciją“, sako Rokas Tamošiūnas, „Startup Highway“ vadovas.

REKLAMA

„Startup Highway – svarbus mūsų partneris: investuojant į naujus verslus ieškome tik geriausių komandų, kurias mums atrasti ir paruošti investicijoms padeda „Startup Highway“ programa. Bendra investiciją į „Dragdis“ projektą davė mums daug geros patirties. Šiemet esame pasiruošę investuoti daugiau į atitinkančias mūsų kriterijus įmones ir aktyviai padėti joms augti“, papildė Ignas Kamantauskas, fondo „Practica Capital“ verslo akseleratoriaus „Startup.lt“ vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pretenduojantys gauti investiciją turi iki kovo 1 dienos užpildyti anketą esančią interneto adresu www.startuphighway.com ir praeiti atranką bei sėkmingai užbaigti siūlomą akseleravimo programą.

Šiuo metu „Startup Highway“ akseleravimo programą yra pabaigę ir investiciją gave 15 įmonių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Italijos ir Jungtinės Karalystės. Daugiau nei pusė verslų, kurie dalyvavo „StartupHighway“ programoje vėliau sėkmingai pritraukė tolimesnes investicijas iš verslo angelų arba rizikos kapitalo fondų, kurios skiriamos tolimesniam augimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau anksčiau buvo pristatyta, kad šiais metais „Startup Highway“ rengia dvigubą akseleravimo programą. Geriausioms „Startup Highway“ komandoms kartu su „BaltCap“ suteiks galimybę pusę metų gyventi ir dirbti „SkyDeck“ inkubatoriuje. Šią galimybę „Startup Highway“ finansuoja kartu su Lietuvoje jau penkiolika metų veikiančiu rizikos kapitalo fondu „BaltCap“, kuris nuo veiklos pradžios 1995 m. jau investavo net 190 mln. eurų į daugiau nei 60 įmonių.

Verslo akseleratorius „Startup Highway“ yra privatus investuotojas, kuris vadovaujasi protingų pinigų (angl. smart money) investavimo principu. Šiuo principu veikiantys investuotojai didžiausią vertę sukuria aktyviai akseleruodami verslą, įtraukdami savo resursus ir kontaktus, o šiuo atveju mentorių tinklą, kuriame dalyvauja virš 200 mentorių ir patarėjų iš viso pasaulio. Visi mentoriai yra praktikai, sukūrę savo verslus arba geriausi savo srityje profesionalai. Mainais į investiciją ir mentorystės programą „Startup Highway“ prašo 7,5 procento kapitalo dalies.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų