REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VRFS Drausmės komitetas priėmė sprendimą dėl incidento įvykusio 2014.02.09 rungtynėse tarp FK „TAIP“ ir „Viltis“ komandų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyta : VRFS (Vilniaus regiono futbolo sąjunga) Drausmės komitetas svarstė incidentą, įvykusį SFL žiemos turnyre “Omnitel cup“ rungtynėse tarp Vilniaus futbolo klubų „TAIP“ ir „Viltis“. Šių rungtynių pabaigoje „TAIP“ žaidėjai Nerijus Radžius ir Egidijus Taroza sukėlė muštynes.

REKLAMA

Nutarta: Drausmės komiteto sprendimu Nerijus Radžius ir Egidijus Taroza diskvalifikuojami 6 mėnesiams , t.y. iki 2014.08.10. Futbolo klubui „TAIP“ skirta 500 litų bauda. Futbolo klubui „TAIP“ skirtas įspėjimas– jei panašus incidentas pasikartos, klubas bus pašalintas iš visų VRFS rengiamų varžybų. Taip pat Drausmės komitetas rekomenduoja FK “Viltis” futbolininkams laikytis Kilnaus žaidimo ir pagarbos varžovui principų.

REKLAMA
REKLAMA

VRFS taip pat ragina visą Vilniaus regiono futbolo bendruomenę laikytis Kilnaus žaidimo ir pagarbos varžovui taisyklių, žaisti futbolą garbingai ir dorai siekti pergalių.

VRFS Drausmės komiteto sprendimas galioja tik VRFS organizuojamose varžybose , t.y. VRFS III ir žemesnių lygų pirmenybių varžybose , o sutinkami su LFF ir VRFS įstatais bei LFF varžybų vykdymo nuostatais sprendimas dėl drausminių sankcijų taikymo minėtiems žaidėjams LFF organizuojamose varžybose ( LFF A, LFF I ir LFF II lygos pirmenybės ) turi būti priimtas atskiru LFF Drausmės komiteto sprendimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų