REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Trečiadienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) būstinėje Vilniuje apsilankęs Lietuvos Respublikos Teisingumo ministras Juozas Bernatonis susitiko su LFF prezidentu Juliumi Kvedaru ir LFF Sąžiningo žaidimo pareigūnu Gerchardu Dunausku.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikime aptartas sukčiavimo sporte reiškinys ir jo paplitimas Lietuvoje, ministras susipažino su LFF atliktais darbais, vykstantį bendradarbiavimą su tarptautinėmis futbolo ir kitomis organizacijomis. LFF atstovai atkreipė dėmesį į pagrindines problemas, su kuriomis susiduriama kovojant prieš nesąžiningą veiklą.

REKLAMA

Teisingumo ministras išreiškė palaikymą pernai LR Seime įregistruotam siūlymui papildyti LR Baudžiamojo kodekso 182 straipsnį ir numatyti atsakomybę už sukčiavimą sporte.

J.Bernatoniui įteikta LFF specialistų parengta sukčiavimo sporto srityje prevencijos ir kontrolės programa. Ji skirta ne tik futbolui, bet ir visai sporto bendruomenei.

Susitikimo dalyviai sutarė aktyviai bendradarbiauti siekiant tobulinti įstatyminę bazę, taip pat edukacijos ir prevencijos kryptimis.

J.Bernatonis pažadėjo suburti kovai su korupcija sporte skirtą darbo grupę, kurioje galėtų dalyvauti Teisingumo ministerijos, LFF, kitų sporto šakų federacijų, Kūno Kultūros sporto departamento, Vidaus reikalų ministerijos atstovai.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų