REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šių metų balandžio 28 dienos ketvirtos didžiausios oro linijos Europoje „Turkish Airlines“ didins reguliariųjų skrydžių iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) skaičių nuo 3 savaitinių iki 6 savaitinių skrydžių. Papildomi trys skrydžiai vyks pirmadieniais, trečiadieniais ir sekmadieniais Airbus 319 ir Airbus 320 modelių orlaiviais.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų skrydžių skaičiaus augimas iš Vilniaus yra tiesioginis atsakas į stiprėjančią paklausą, kurią regėjome nuo pat mūsų veiklos Lietuvoje pradžios“, - teigė „Turkish Airlines“ vadovas Lietuvoje Hasan Serkan Binyar. „Skrydžių į Stambulą dažnio didinimas buvo nuoseklus mūsų aviakompanijos žingsnis po sėkmingos veiklos Vilniuje starto 2013 m. birželį. „Turkish Airlines“ vykdo skrydžius populiariausiais maršrutais Vidurio ir Tolimuosiuose rytuose, Afrikoje bei Europoje, todėl augantis skrydžių dažnumas mūsų klientams Lietuvoje siūlys dar patogesnius išvykimo laikus ir geresnį tranzitinį susisiekimą su pasauliu per Stambulą“, - kalbėjo H. S. Binyar.

REKLAMA

TVOU vadovas, Gediminas Almantas, džiaugėsi, jog „Turkish Airlines“ vykdomas skrydis į Stambulą tapo vienu sėkmingiausių reguliariųjų reisų, pradėtų Vilniaus oro uoste 2013 m. „Puiku tai, kad maršruto populiarumas ir efektyvumas prisideda prie tolesnio tvarkaraščio plėtimo šiais metais. Šis „Turkish Airlines“ reisas tobulai tenkina Vilniaus keleivių paklausą tiek poilsinėms kelionėms į Turkiją, tiek vertingiems tranzitiniams skrydžiui į Aziją, Okeaniją ar Afriką. Didelę šio maršruto sėkmę nulėmė ne tik egzistuojanti paklausa, bet ir itin profesionalus veiklos startavimas Vilniuje, įtraukęs kruopštų pasiruošimą skrydžiams ir stiprią tikslingą rinkodaros strategiją“, - kalbėjo TVOU vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėjusi skraidyti maršrutu Vilnius-Stambulas, aviakompanija „Turkish Airlines“ iš TVOU keliaujantiems keleiviams suteikė prieigą prie daugybės patogių krypčių į Aziją, Afriką ir Europą Stambulo Atatiurko oro uostą. Šių metų pavasarį prasidėsiančių papildomų skrydžių dėka oro linijos galės pasiūlyti nenutrūkstamus skrydžius iš Vilniaus į daugiau nei 240 krypčių pasaulyje.

Apie „Turkish Airlines“: Oro linijų reitingavimo tinklaraštis „Skytrax“ aviakompaniją „Turkish Airlines“ trejus metus iš eilės pripažino geriausiomis oro linijomis Europoje, vykdančiomis skrydžius į daugiau nei 240 krypčių su 234 aukščiausio lygio orlaiviais, turinčiais naująją komforto klasę (pažangioji ekonominė klasė) transatlantiniams ir Tolimųjų rytų skrydžiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2013 m. „Turkish Airlines“ taip pat gavo Pasaulio geriausios verslo klasės maitinimą orlaiviuose turinčių avialinijų apdovanojimą, 2010 m. - Pasaulio geriausios ekonominės klasės maitinimą orlaiviuose turinčių avialinijų apdovanojimą, o 2011 m. viena populiariausių pasaulyje skrydžių paieškos svetainė „Skyscanner.com“ šios aviakompanijos tiekiamą oro meniu paskelbė Geriausiu metų maitinimu orlaiviuose. Beje, ilgųjų skrydžių metu „Turkish Airlines“ verslo klasės keleiviai gali mėgautis drauge skrendančio virtuvės šefo paslaugomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų