REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ nuo kovo 12 d. pradeda skrydžius nauju maršrutu į Taliną. Į Estijos sostinę bus skraidinama darbo dienomis, rytais ir vakarais.

REKLAMA
REKLAMA

Lėktuvas iš Vilniaus kils ryte, 7.30 val., o iš Talino į Vilnių – 9.00 val. Vakare lėktuvas iš Vilniaus kils 17.55 val., iš Talino – 19.25 val. Kelionės trukmė į vieną pusę – 1 val. 5 min. Per savaitę įvyks 10 skrydžių maršrutu Vilnius-Talinas-Vilnius.

REKLAMA

„Toks tankus skrydžių tvarkaraštis palengvins verslo klientų keliones, nes jie, nuvykę į Taliną, galės tą pačią dieną sutvarkyti verslo reikalus ir grįžti į Lietuvą, – komentuoja turizmo agentūrų tinklo „West Express“ generalinis direktorius Egidijus Vaišvilas. – Matome augantį susidomėjimą šia kryptimi, todėl planuojame, kad, esant tinkamai kainodarai, dalis klientų pakeis savo keliavimo įpročius ir persės iš autobusų ar automobilių į lėktuvus. Manau, jog šis maršrutas dar labiau padidins „West Express“ ir „Air Lituanica“ bendradarbiavimo apimtis.“

REKLAMA
REKLAMA

Kelionių agentūrų tinklo „Estravel Vilnius“ vadovė Žydrė Gavelienė priduria, kad lankstesni tvarkaraščiai padės sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų: „Patogus skrydžių pasirinkimas leis įmonėms taupyti komandiruotėms skirtus kaštus – nereikės papildomų nakvynių, sumažės išlaidos dienpinigiams.“ „Estravel“ tikisi, kad Baltijos šalyse veikiančių įmonių susitikimai ir konferencijos sugrįš į Lietuvą, nes į Vilnių bus galima atvykti patogiau.

Skrydžiai bus vykdomi „Air Lituanica“ orlaiviu „Embraer 175“, turinčiu 86 vietas, ir keliems mėnesiams išsinuomotu 50 vietų „CRJ 200“ orlaiviu. Prekyba skrydžio bilietais į Taliną prasideda nuo šiandien.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų