REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena nebus niūri, jei mokėsite susivaldyti, nepasiduoti emocijoms ir kritiškiau vertinsite viską, ką išgirsite. Reikėtų likti diplomatiškiems, jei teks bendrauti su užsieniečiais, kreditoriais ar skolininkais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite reiklesni, griežtesni, bet ir aplinkiniai iš jūsų ne mažiau tikėsis. Nepatartina aiškintis šeiminių, meilės santykių. Negeras laikas kreiptis į vadovybę su skundais ir prašymais.

REKLAMA

Dvyniai Ši diena padės aiškiau suvokti, kas jums kliudo būti laimingiems, laisviems, neleidžia įkūnyti sumanymų, savo kūrybinės energijos ir imtis radikalių priemonių. Tiesa, nieko nekeiskite – tai per brangiai kainuos.

Vėžys Komplikuotas metas, nes būsite nusiteikę ramybei, apmąstymams, bet kas nors vers spręsti neįdomias, kvailas svetimas problemas. Likite taktiški, mažiau įtarinėkite artimuosius.

Liūtas Konfliktinis metas, kai reakcija būna staigi, bet netiksli. Kad ir keista, pergalę lems taikūs kovos būdai – nebūkite agresyvūs, nereaguokite į provokacijas. Blogiausias būdas išsikrauti po santykių aiškinimosi – vairuoti automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepervertinkite savęs, savo galimybių ir įtakos – tai brangiai kainuos. Labiau pasikliaukite sutuoktinio ar mylimo asmens jausmais, neklausykite apkalbų.

Svarstyklės Gali taip nutikti, jog staiga suvoksite, kad visi jus supantys žmonės kvaili, nesąžiningi arba nedėkingi. Tačiau prieš garsiai ką nors sakydami nurimkite ir gerai apsvarstykite. Venkite skubėti, išlaidauti ir įsipareigoti.

Skorpionas Nesivelkite į santykių aiškinimąsi: nesitikėkite iš artimųjų ir vadovo teisingumo, supratingumo. Dažniau ilsėkitės.

Šaulys Dabar kupini ne tik įniršio, bet ir gerų idėjų, kaip įveikti esamas problemas ir nesėkmes. Tačiau šiandien nereikėtų kovoti už save, savo reikalą, pripažinimą, populiarumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Būkite atidesni tariamiems niekams – per juos galite suvokti kai ką labai svarbaus, ko anksčiau nematėte. Tai sunkaus darbo diena, kai viskas priklausys nuo kokybės. Gali būti suabejota jūsų sąžiningumu.

Vandenis Iš paprastų dalykų galite padaryti ką nors painaus, sudėtingo, o rimtą problemą netikusiai supaprastinti. Nepriimkite rimtų sprendimų dėl noro ką nors pamokyti ar kai kam atkeršyti. Šiandien verta ieškoti kompromisų.

Žuvys Mokėkite pyktį, nepasitenkinimą, ryžtą reikšti civilizuotai. Būtina rimčiau save kontroliuoti. Didelė konfliktų darbe, nesantaikos su giminaičiais, tėvais tikimybė.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų