REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalies vadovė Dalia Grybauskaitė vėl prabilo. Netiesiogiai. Socialinis tinklas „Facebook“ tapo puikiu viešųjų akcijų instrumentu.

Šalies vadovė Dalia Grybauskaitė vėl prabilo. Netiesiogiai. Socialinis tinklas „Facebook“ tapo puikiu viešųjų akcijų instrumentu.

REKLAMA

Prieš savaitę D. Grybauskaitė pateikė kelis atsakymus apie savo praeitį. Politologai tada spėjo, kad antrai prezidentavimo kadencijai pasiryžusi šalies vadovė tylės. Daugiau žinių arba „klausimas/atsakymas“ akciją socialiniuose tinkluose nebus.

Tyli šalies vadovė buvo praeitą savaitę ir parodoje „Studijos 2014“: perskaičiusi viešą pasveikinimo žodį, atsisakė kalbėtis su žiniasklaidos atstovais.

„Nusprendžiau vėl dalyvauti Lietuvos prezidento rinkimuose. Noriu ir privalau padėti Lietuvai tapti sąžiningų žmonių galimybių šalimi“, – šįkart pamatė „Facebook“ lankytojai, sekantys D. Grybauskaitės naujienas. – Kad Lietuva neišsivaikščiotų, kad mūsų laisvė ir gerovė nebūtų išvogta ar išmainyta. Būsiu savarankiška ir nepartinė kandidatė, todėl jokio biudžetinio finansavimo neturėsiu. Parlamentinės partijos gauna didelę finansinę paramą iš biudžeto – per metus iki 19 milijonų litų. Tačiau nepartiniai kandidatai gali remtis tik žmonių parama. Su manimi tik JŪS – Lietuvos žmonės, todėl kiekvieno parama man – labai svarbi.“

Po šiais žodžiais yra paskelbta ir lentelė, kurioje nurodyta, kaip rinkėjai gali padėti pretendentei į kandidatus. Lengviausia yra paaukoti 40 litų – tokiai sumai nereikia deklaruoti savo pajamų. Vienas asmuo (deklaravęs savo turtą 2013 metais) gali paaukoti iki 22 tūkst. 320 litų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų