REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu, investicijomis, draudimu, mokesčiais. Trauks gastrolės po prekybos centrus, domins kainų svyravimai. Išradingai panaudosite brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, detales.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Aplinkiniams atrodysite inteligentiški, patikimi. Verta pamąstyti apie tai, ar nereikėtų kelti kvalifikacijos, rimčiau mokytis užsienio kalbų. Palanku pasirašinėti sutartis su naujais verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai.

REKLAMA

Dvyniai Planų ir idėjų knibždėte knibždės jūsų galvoje. Jūsų dalykinė iniciatyva bus įvertinta. Turėtų gana palankiai spręstis profesinės, bendradarbiavimo problemos. Pagerės santykiai su svarbiais jums žmonėmis, kolegomis.

Vėžys Šiandien daugiau pasieksite švelnumu ir solidarumu nei demonstruodami ambicijas. Įgysite didesnį aplinkinių pasitikėjimą, todėl galite būti įpareigoti spręsti atsakingus klausimus. Vakare turėtumėte šauniai praleisti laisvalaikį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien geriau seksis dirbti vienumoje, susikaupus, be blaškymosi. Gal kiek per jautriai reaguosite į smulkius nesklandumus, norėsite, kad viskas vyktų idealiai. Tiesiog nepakenčiamas bus raginimas paskubėti ar kaip nors viešai reikštis.

Mergelė Rasite galimybę pabendrauti su jums svarbiu asmeniu. Aktualios kalbos suksis apie teisingumą, studijas, kelionę, tarptautinį renginį ar pan. Pravartu prisiminti, kas jums skolingas arba kam skolingi jūs, ir išspręsti šį klausimą.

Svarstyklės Palanku tvarkyti nuosavybės reikalus, dokumentus, jei esate gerai tam pasirengę. Gali pavykti gauti tai, kas jums pelnytai priklauso. Arba sukonkretinsite būsimą jūsų darbų įvertinimą, užsitikrinsite stabilesnes pajamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikėtina, kad turėsite naudos iš komercijos, spaudos ar reklamos. Galimi ypatingi interesai, kuriuos įgyvendinti padės kolega arba giminaitis. Tikriausiai tai jus nuramins. Demonstruosite entuziazmą, dosnumą.

Šaulys Šiandien jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų bei problemų rate, kurias, nors ir be didelio džiaugsmo, vis dėlto turėtumėte išspręsti. Į svečius gali pasisiūlyti asmuo iš jūsų praeities. Tai būtų maloni staigmena.

Ožiaragis Šiandien nestokosite kūrybiškumo, romantiško polėkio. Patirsite džiaugsmo iš muzikos, meilės, bendravimo su vaikais. Pabendrauti, iš širdies paplepėti tikrai bus apie ką ir su kuo.Galite išsiaiškinti intriguojamą paslaptį.

REKLAMA

Vandenis Nebijokite imtis atsakomybės, nesijauskite išnaudojami, jei teks dirbti daugiau už kitus, rūpintis verslo perspektyvomis. Tai išeis jums į naudą. Gali kilti idėjų, kaip pagerinti ar bent jau išsaugoti esamą finansinę padėtį.

Žuvys Puikus metas išreikšti savo kūrybingumą, labiau susibičiuliauti su patinkančiais žmonėmis. Daug sužinosite ir išmoksite bendraudami su dalykiniais partneriais bei klientais. Turbūt sublizgėsite intelektinėje veikloje, moksle.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų