REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Prieš savaitę Marijampolėje suklupę Nacionalinės krepšinio lygos čempionato lyderiai „Mažeikiai“ (21/4) penktadienį (02.07) reabilitavosi namuose. Mažeikiškiai savo žiūrovų akivaizdoje 72:46 nugalėjo Kauno „JAZZ-KTU“ (10/15) ekipą ir toliau trimis pergalėmis lenkia artimiausius varžovus.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje rungtynių dalyje per daug šeimininkams atitrūkti neleidę „JAZZ-KTU“ krepšininkai užstrigo trečiajame kėlinyje. Per dešimt minučių įmetę tik 5 taškus svečiai po trijų ketvirčių atsiliko 23 taškų skirtumu (58:35). Po šalto dušo kauniečiai į aikštę metė jaunimą, tuo pačiu atsakė Aloyzas Rudys ir po ne itin rezultatyvaus ketvirtojo kėlinio „Mažeikiai“ šventė pergalę 72:46.

REKLAMA

„JAZZ-KTU“ šiose rungtynėse pataikė tik 9 procentus tritaškių (2/22), pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (32 prieš 49) ir atliko beveik keturis kartus mažiau rezultatyvių perdavimų (5 prieš 19) nei šeimininkai.

Rezultatyviausias nugalėtojų komandoje buvo Raimundas Petrauskas – 16 taškų. 14 taškų ir 10 atkovotų kamuolių prie pergalės pridėjo Gytis Pakalniškis, 11 taškų Dariaus Tarvydo sąskaitoje.

„JAZZ-KTU“ ekipoje dviženklį taškų skaičių pelnė tik Paulius Petrilevičius – 10. Po 6 taškus įmetė Mantvydas Stašelis ir Artūras Lencevičius.

Kiti rezultatai:

„Trakai“ – Šakių „Zanavykas“ 75:83

„Palanga“ – Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ 92:85

Klaipėdos „Nafta-Universitetas“ – Plungės „Olimpas“ 97:76

„Radviliškis-Juodeliai“ – „Šilutė“ 70:74

Joniškio „Delikatesas“ – Molėtų „TiuMenas-Ežerūnas“ 80:69

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų