REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien labai išrankiai vertinsite bet kokius pasiūlymus. Stengsitės kažką pakeisti savo stiliuje, įpročiuose, dienotvarkėje. Nevenkite parodyti švelnumo, dėmesio, ištarti komplimento - tai palankiai veiks situaciją.

Avinas Šiandien labai išrankiai vertinsite bet kokius pasiūlymus. Stengsitės kažką pakeisti savo stiliuje, įpročiuose, dienotvarkėje. Nevenkite parodyti švelnumo, dėmesio, ištarti komplimento - tai palankiai veiks situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieniai pokalbiai gali padėti apsispręsti svarbiu klausimu. Staiga priešinga nuomonė pasidarys vertinga ir įdomi. Vis dėlto geriausiai seksis bendrauti su žmonėmis, su kuriais nesaisto jokie rimti reikalai. Palanku reikšti meilės jausmus.

REKLAMA

Dvyniai Galite turėti reikalų su finansiniais reikalais, komercija, mokesčiais. Galbūt ką nors pirksite lizingo būdu. Jei iš darbo ar verslo gausite pinigų, vėl kils ūpas išlaidauti, puoštis, lepinti save ir kitus gardumynais, gražiais daiktais.

Vėžys Būsite linkę filosofuoti, politikuoti. Turbūt projektuosite savo ir kitų ateitį. Šiandieniai pokalbiai gali padėti dėl kažko apsispręsti. Galite tikėtis žavių meilės akimirkų arba nepakartojamų įspūdžių renginyje, kelionėje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nusimato pokalbis su potencialiu darbdaviu arba šaunus renginys su kolegomis. Jei rimtai dirbate, siekiate karjeros, uoliai stengsitės kažką užbaigti, kažkam įtikti. Verta stengtis - jūsų pastangos išties turėtų duoti svarius vaisius.

Mergelė Šiandien jums nestigs bendravimo. Bendraminčiai, draugai nepamirš jūsų pakviesti į kolektyvinius renginius, pramogas. Kur beatsidurtumėte, būsite aktyvūs, linkę flirtuoti, o kartu ir dalykiškai bendrauti, jei to prireiktų.

Svarstyklės Šiandien neverta niekuo rimtu užsiimti, nebent tai būtų su menu, medicina susijusi veikla, socialiniai reikalai. Pastarieji užsiėmimai gali atnešti apčiuopiamos naudos. Pasistenkite tausoti sveikatą, nervus. Nevartokite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nuotaika bus nebloga, jei veiksite planingai, nuosekliai, valdysite emocijas. Vienas šios dienos pokalbis, susitikimas su įtakingu asmeniu arba mylimuoju gali būti labai reikšmingas, daug ką išsprendžiantis ar nulemiantis.

Šaulys Tikėtini sėkmingi reikalai, susiję su verslu, nuosavybe, pinigais, kreditais. Galbūt vizituosite įtakingą asmenį, lankysitės banke. Panašu, kad kils ir romantiškų impulsų, norėsis nuotykių, pramogų, gražių pirkinių.

Ožiaragis Tikėtina netolima kelionė, viešnagė, interviu arba sulauksite svečių. Jausite ypatingą priešingos lyties dėmesį. Nepagailėsite pinigų, kad įgyvendintumėte savo ar artimo, mylimo žmogaus norus. Galbūt įsigysite tai, kam ilgai taupėte.

REKLAMA

Vandenis Šiandien jus kankins vidinis nerimas, bet viską atpirks kūrybiškas, netradiciškas požiūris. Galite kai ką svarbaus nuveikti ar laimėti, išspręsti įsisenėjusį nesklandumą. Derėtų labiau paisyti aplinkinių nuomonės bei pageidavimų.

Žuvys Išaugs jūsų kūrybinės ambicijos, noras pasirodyti, sublizgėti. Regis, veršitės į pramoginius renginius, teatrą, parodas ar pan. Ir išties galite tikėtis malonių susitikimų, intriguojamų pokalbių, viliojamų pasiūlymų.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų