REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvos sportininkai dar prieš Sočio olimpines žaidynes pasiekė rekordą – net devyni iškovojo olimpinius kelialapius. Tai bus gausiausia visų laikų lietuvių delegacija žiemos žaidynėse. LTOK žurnalas "Olimpinė panorama" pristato Lietuvos olimpinę rinktinę, o visiems devyniems sportininkams apšilimui užduoda po devynis klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Agnė Sereikaitė Čiuožėja Gimė: 1994 m. spalio 17 d. Vilniuje Ūgis: 176 cm Svoris: 64 kg

Koks smagiausias laisvalaikio pomėgis? Sezono metu laisvalaikio turiu labai mažai arba visai jo neturiu, todėl visada pirmiausia noriu pailsėti, tiesiog nieko neveikti. Kai atsiranda daugiau laiko, patinka važinėti dviračiu, susitikti su draugais, eiti apsipirkti.

REKLAMA

Ką renkiesi – filmą ar knygą? Kelionėse visada turiu kokią nors knygą, bet labiau patinka filmai.

Pica, pasta, tortas ar?.. Pasta! Dievinu itališką maistą, pati gaminuosi labai dažnai, nes tai ne tik skanus, bet ir labai geras bei lengvas maistas prieš treniruotę.

Labiausiai patinkantis sportininkas. Buvusi čiuožėja Evgenia Radanova.

Mėgstamiausia sporto šaka (be pagrindinės). Pačiai patinka dviračių sportas, o tiesiog žiūrėti – šuoliai su slidėmis, biatlonas, lengvoji atletika.

REKLAMA
REKLAMA

Kokios dainos ar muzikos stiliaus kūrinių klausaisi prieš startą? Nemėgstu klausytis muzikos prieš startą.

„Facebook“ ar „Twitter“? „Instagram“.

Koks tavo kovinis šūkis arba malda prieš startą (garsiai ar mintyse)? Sau kartoju: „Tu gali, tu gali.“ Taip pat turiu tam tikrų ritualų prieš startą: kaip užsirišti pačiūžas prieš startą, kuria koja lipti ant ledo ir t.t.

Žmogus, kuriam pirmiausia skambini ar rašai po varžybų – pasidžiaugti arba pasiguosti. Visada skambinu mamai, nors ji pati jau žino rezultatus, nes visada juos seka tiesiogiai internetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų