REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Regina MUSNECKIENĖ

Iki šiol būstą nuomojusi 43 metų kelmiškės Ingridos Prosnikovienės šeima galės įsigyti namą. Dietologe Kelmės specialiojoje mokykloje dirbanti moteris, pirkdama „Alma littera“ leidyklos knygas ir dalyvaudama pagal tarptautinės leidybos ir tiesioginės rinkodaros kompanijos „Reader’s Digest“ modelį vykdomame projekte, laimėjo 100 tūkstančių litų didįjį „Didžiojo žaidimo“ prizą ir 20 tūkstančių litų lojalumo prizą.

REKLAMA
REKLAMA

Davė ir drėbtelėjo

„Nesitikėjau laimėti tokių pinigų. Ir dar ne vieną, o du prizus. Davė ir drėbtelėjo, – neslėpė džiaugsmo redakcijos pakalbinta dviejų dukrų mama Ingrida Prosnikovienė. – Pagaliau turėsime savo namus. Iš kuklių atlyginimų niekuomet nebūtume tokių pinigų susidėję.“

REKLAMA

Iki šiol būstą nuomojusi dukras jau baigianti išauginti šeima dairosi nedidelio namo Kelmėje.

Su leidykla „Alma littera“ Ingrida bendradarbiavo nuo 2005 metų. Nuo tada dalyvavo ir „Didžiajame žaidime“. Po to ryšiai buvo trumpam nutrūkę. Nuo 2007 metų vėl pradėjo atsakinėti į laiškus, užsisakyti dominančias knygas ir dalyvavo žaidime iki šiol.

Ruseno viltis

Ingrida sako, jog leidykla „Alma littera“ pasiūlydavo labai daug įdomių, reikalingų, naudingų knygų. Tačiau studentę ir moksleivę dukras privalėję išlaikyti tėvai ne į kiekvieną pasiūlymą galėdavo atsiliepti.

REKLAMA
REKLAMA

„Užsisakydavau tik pačias reikalingiausias knygas apie sodą, vaistažoles, daržoves. Tos knygos man praversdavo darbe kaip dietologei. Pati gamindama naminį actą, prieskonius, žolelių rinkinius pasinaudodavau leidiniuose pateiktais patarimais. Kai kurios knygos buvo reikalingos dukroms, – pasakoja Ingrida. – Pasiūlymai ateidavo kas du trys mėnesiai. Nors neužsakydavau knygos, bet visada operatyviai atsakydavau į laišką ir patvirtindavau sutikimą toliau dalyvauti žaidime.

Visokių atsiliepimų girdėdavau. Kiti žmonės piktindavosi, kad jiems į namus siunčia pasiūlymus, įtardavo, jog čia kokios pinklės. Bet ilgainiui įsitikinau, jog jokios apgaulės čia nėra. Ruseno šiokia tokia viltis, jog ir aš kada nors laimėsiu. Ypač, kai tapau auksine kliente.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nupirko 28 knygas ir 15 kompaktinių diskų

Per visus bendradarbiavimo su leidykla metus Ingrida Prosnikovienė nupirko 28 knygas, 15 kompaktinių diskų, pirko ir maisto papildų.

Pasak moters, kartais būdavo labai sunku sutaupyti trokštamai knygai. Knygos šiais laikais – nepigios, kainuoja po kelias dešimtis litų. Ypač nelengva sutaupyti 60–70 litų leidiniui būdavo per sunkmetį.

Kad galėtų nusipirkti norimą knygą, Ingrida kartais kolegėms parduodavo pačios sode išaugintų daržovių, vaisių, prieskoninių žolelių. Važiuodavo į atokias vietas rinkti čiobrelių ir kitokių vaistažolių. Dalį jų taip pat parduodavo.

REKLAMA

„Galėjau važiuoti į Vokietiją slaugyti senelių. Gal būčiau užsidirbusi nuosavam būstui, – svarsto Ingrida. – Bet esu labai prisirišusi prie artimųjų. Negaliu palikti namų. Čia mano tėviškė, mano šeima, mano tėvelis.“

Apie tai, kad laimėjo didįjį prizą, Ingrida sužinojo iš bendradarbės. Pati nežiūrėjo per Lietuvos televiziją rodomo „Didžiojo žaidimo“ finalo. Bendradarbė paskambino ir paklausė, kodėl Ingrida nesigiria laimėjimu. O ji net nežinojo, jog laimėjo.

Puiki žinia pradžiugino visą Prosnikovų šeimą: vyrą Saulių, dukras studentę Viktoriją ir moksleivę Laurą. Pagaliau jie turės savo namus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų