REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos sužinojus, kad Lietuvos krepšinio vyrų rinktinė šių metų Pasaulio taurės kovas pradės Ispanijai priklausančioje Gran Kanarijos saloje, į Las Palmą nuvyko Lietuvos krepšinio federacijos atstovai. LKF renginių ir sporto direktorius Tomas Rimkus bei rinktinės administratorius Žydrūnas Vilenčikas domėjosi gyvenimo ir sporto sąlygomis, pateikė šeimininkams savo pageidavimų, praneša LKF.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš esmės pamatytais dalykais likome patenkinti. Teliko pasitikslinti kai kurias detales”, – sakė Ž.Vilenčikas.

REKLAMA

Pasak jo, Lietuvos rinktinei, kaip ir kitiems Pasaulio taurės D grupės dalyviams, bus suteiktos dvi treniruočių salės didžiuliame sporto komplekse su baseinu ir treniruokliais. Visa įranga galės naudotis Lietuvos krepšininkai.

“Puikus treniruočių kompleksas yra visai šalia viešbučio, nereikės net autobuso”, – teigė Ž.Vilenčikas, kuris rinktinės gyvenimo ir sporto sąlygomis kasmet rūpinasi nuo 2009 m.

Tuo tarpu pagrindinė varžybų salė – “Gran Canaria Arena” – kol kas nebaigta, vyksta vidaus apdailos į technikos montavimo darbai. Oficialiai maždaug 10 tūkst. vietų arena bus atidaryta Ispanijos ACB rungtynėmis balandžio pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoji arena yra maždaug 15 min. kelio autobusu nuo preliminariai Lietuvos rinktinei numatyto viešbučio. Tai – 4 žvaigždučių “AC Hotel Iberia Las Palmas”.

Jame yra 6 konferencijų salės, kuriose bus galima rengti komandos susirinkimus, nemokamas internetas. Viešbutyje taip pat yra baseinas, treniruoklių salė. Per 5 minutes iš viešbučio galima nuvažiuoti iki paplūdimio ir uosto.

“Šeimininkai parodė kambarius, pailgintas lovas, kuriuose miegos mūsų aukštaūgiai, maitinimo vietas. Viskas ten gerai”, – sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės administratorius.

Lietuvos rinktinė Pasaulio taurės pirmojo etapo rungtynes Las Palmase žais rugpjūčio 30—rugsėjo 4 dienomis. Jos varžovais bus Slovėnijos, Angolos, Australijos, Meksikos ir Pietų Korėjos krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų