REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šįryt Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius drauge su Latvijos Prezidentu Andriu Bėrziniu Rygoje į žiemos olimpinės žaidynes Sočyje išlydėjo Lietuvos ir Latvijos sportininkų delegacijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmiausia džiaugiuosi jau pačiu faktu – kad kartu vykstame į svarbiausią olimpinio judėjimo renginį. Linkiu Jums, mielieji atletai, pademonstruoti meistriškumą ir kovinę dvasią, o visiems Lietuvos, Latvijos ir Estijos sporto mylėtojams suteikti kuo geriausių emocijų. Garbinga kova iki finalinės sirenos, iki paskutinės sekundės jau yra pergalė. Didelės sportinės sėkmės ir palankios fortūnos Jums“, – sportininkams linkėjo Lietuvos premjeras.

REKLAMA

Pasak Vyriausybės vadovo, glaudžių trijų Baltijos valstybių santykių ir sėkmingo bendradarbiavimo pavyzdžiu galima laikyti tai, jog Lietuvos atletams padeda Latvijos ir Estijos treneriai – Lietuvos olimpinę biatlono komandą treniruoja latvis Ilmars Bricis, o Sočyje jiems taip pat padės treneris iš Estijos Meelis Aasmae. „Belieka tik apgailestauti, kad žiemos olimpiadoje nėra krepšinio, čia galėtume prisidėti savo patirtimi“, – išlydėdamas sportininkus juokavo premjeras.

Vasario 6-10 dienomis lankydamasis Sočyje, Ministras Pirmininkas stebės žiemos olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją, olimpiniame kaimelyje aplankys Lietuvos sportininkus. Premjeras A. Butkevičius stebės lygumų slidininkės Ingridos Ardišauskaitės pasirodymą skiatlono rungtyje ir biatlonininko Tomo Kaukėno pasirodymą sprinto rungtyje. Į Vilnių Ministras Pirmininkas grįš pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų