REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas  

REKLAMA

Vilios įvairūs malonumai, bet dėl to galimi nesusipratimai. Galite padaryti kažką tokio, dėl ko jau vakare krimsitės. Popietė pavojinga sveikatai ir piniginei. Kažkokia jūsų iniciatyva liks neįvertinta arba realizuosis ne taip, kaip tikitės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras  

Tikriausiai kils ūpas daryti tvarką, daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai. Galbūt planuosite atsisveikinimą su žalingais įpročiais. Tačiau net geriausi jūsų ketinimai šiandien kažkam nepatiks, erzins.

REKLAMA

Dvyniai  

Šiandien būkite kiek įmanoma kantresni su partneriais, namiškiais. Neužkraukite kitiems savo problemų, įtarimų. Ir be šito pavydūs kolegos, pažįstami gali mėginti pakenkti, sumenkinti jūsų autoritetą. Mokėkite džiaugtis tuo, ką turite.

Vėžys  

Tai, ką neseniai labai vertinote, staiga gali pavirsti niekuo. Galbūt teks kažko atsisakyti, už kažką primokėti, įsiskolinti ar kitaip įsipareigoti. Būkite apdairūs ką nors žadėdami. Neverta pernelyg pasitikėti net gerais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas  

Galite susidurti su moraline ar teisine dilema. Informacija, kurią nelengvai gausite, gali pasirodyti labai prieštaringa arba iškreipta. Vargu ar ji jums padės. Stenkitės protingu būdu pasipriešinti spaudimui, būkite diplomatiški.

Mergelė  

Gana įtempta diena - galite padaryti profesinę klaidą, o tai neigiamai paveiks ir prestižą, ir kišenę. Be to, galite sulaukti nemalonios kritikos arba patys būsite linkę kelti pretenzijas, regzti intrigas. Atsikovoti pozicijas bus nelengva.

Svarstyklės  

Šiandien nesitikėkite stebuklų. Azartiniai žaidimai ir finansinės avantiūros nepasiteisins. Gerų rezultatų galite tikėtis tik produktyviai dirbdami, o ne iš aferų. Saugokite piniginę, dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas  

Šiandien galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti. Nusimato nelengvas dalykinis pokalbis, reikalaujantis konkrečių atsakymų, aiškių argumentų.

Šaulys  

Rytas bus gana sėkmingas, bet vėliau nepriklausomai nuo jūsų norų gali keistis kai kurie planai. Nekokių staigmenų gali pažerti jums svarbūs žmonės. Pasitelkite kantrybę, toleranciją. Neauginkite savyje pavydo ir pykčio.

Ožiaragis  

Būsite veiklūs, kūrybingi. Galite įsivelti į situaciją, iš kurios išsikapstyti padės tik kūrybingas išradingumas arba draugų pagalba. Pavojingas manevras meilės fronte gali pakenkti ilgalaikiam ryšiui. Nuo pavojų saugokite vaikus.

REKLAMA

Vandenis  

Visomis priemonėmis stengsitės apginti savo nuomonę ar sumanymą. Stenkitės nesupykti, neįsižeisti ir nekerštauti, jei kas nors jums nepritars. Blogos emocijos labiausiai kenks jums patiems - gali sutrikti sveikata.

Žuvys  

Būsite neramūs, nenustygstantys. Jūsų galimybės, energija ir ištvermė bus įtempti iki maksimumo. Gali sudominti ne visai tinkamas būdas, kaip pasiekti trokštamą pergalę. Jei turite priešų, konkurentų, jų rimtai pasisaugokite.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų