REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV kolektyvinio pirkimo portalas „Groupon“ pradėjo priiminėti išankstinius bendrovės MOTA išmaniosios apyrankės (dar vadinamos išmaniuoju laikrodžiu) „MOTA Smart Watch“ užsakymus. Pirkėjams šis įrenginys siūlomas už 50 JAV dolerių, praneša svetainė „Liliputing“.

REKLAMA
REKLAMA

Jos teigimu, tai liudija, kad dėvima elektronika pamažu, bet vis užtikrinčiau ima populiarėti ne tik technologinių naujovių entuziastų nišoje, o tokių gaminių kaina ima mažėti.

REKLAMA

„MOTA Smart Watch“ skirtas naudoti su „iOS“ arba „Android“ operacinių sistemų valdomais išmaniaisiais telefonais ar planšetiniais kompiuteriais. Išmanioji apyrankė su jais susiejama per „Bluetooth 2.0“ ryšį.

„MOTA Smart Watch“ monochrominiame ekrane pateikia informaciją apie skambučius, o apyrankėje įmontuotas kokybiškas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia atsiliepti ir kalbėtis nenaudojant išmaniojo telefono. Kai kas nors skambina, išmanioji apyrankė pradeda vibruoti, o jos ekrane rodomas skambinančio asmens telefono numeris ar vardas.

REKLAMA
REKLAMA

Jei nusprendžiama atsiliepti neieškant telefono, tereikia spustelėti „MOTA Smart Watch“ mygtuką ir pradėti pokalbį. Šiame įrenginyje įdiegta išmanųjį telefoną nuo pametimo ar vagystės sauganti funkcija: kai nuo telefono atsitraukiama daugiau nei 1,5 metro atstumu, „MOTA Smart Watch“ apie tai praneša vibravimo signalu.

„MOTA Smart Watch“ taip pat suteikia galimybę klausytis telefono atmintyje įrašytos muzikos. Energiją tiekia apyrankėje įmontuota baterija, kurią galima įkrauti per USB jungtį.

Išmanioji apyrankė siūloma dviejų – baltos ir juodos – spalvų korpusais. Ji skirta ir vyrams, ir moterims. Deja, „MOTA Smart Watch“ nepalaiko trečiųjų šalių programinės įrangos, todėl įrenginio funkcionalumo neįmanoma išplėsti. Įprastinė šio įrenginio kaina yra 80 JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų