REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Daugelis žmonių vis dar nepakankamai suvokia informacijos skleidimo socialiniame tinkle „Facebook“ reikšmę ir nepagalvoja, kad čia žodžio laisvė jau yra ribojama. Pastaruoju metu „Facebook“ vartotojai, kurie patalpino kontroversiškas žinutes, pateko į kalėjimą. Kartais jų parašytos žinutės tikrai buvo įžeidžiančios. Kitais atvejais – buvo tiesiog labai prastai pajuokauta. O dar vienas vaikinas buvo areštuotas už tai, kad „Facebook‘e“ patalpino žiaurų repo dainos tekstą. Dažniausiai šie asmenys tiesiog impulsyviai pasielgė. Jie parašo prieš pagalvodami ir vėliau turi už tai sumokėti didelę kainą, rašo businessinsider.com.

REKLAMA
REKLAMA

5. Karjeros siekiantis jaunas repo muzikos atlikėjas Cameronas D‘Ambrosio buvo areštuotas už „Facebook“ patalpintus dainos žodžius

REKLAMA

Aštuoniolikmetis Cameronas D‘Ambrosio yra karjeros siekiantis repo atlikėjas. Vieną dieną jis sumąstė pasidalinti dainos žodžiais savo „Facebook“ paskyroje ir buvo areštuotas – jam buvo pranešta kad jo žinutė klasifikuota kaip „teroristinė grėsmė“.

Žinutė skambėjo maždaug taip: „Velniop Bostono sprogimus, palaukit, kol pamatysit, ką aš darau. Būsiu garsus dėl savo muzikos ir susidorosiu su bet kokiais kaltinimais žmogžudyste, kurie man bus mesti“.

Vyriausiasis teisėjas nusprendė kaltinimų jaunajam atlikėjui nepateikti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų