REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena pasižymės romantišku polėkiu, azartinėmis nuotaikomis ir kūrybiniu įkvėpimu. Kažkuo nepaprastai žavėsite aplinkinius. Branginkite esamus meilės santykius, bet tuo pačiu nepamirškite pareigų kitiems žmonėms.

Avinas Diena pasižymės romantišku polėkiu, azartinėmis nuotaikomis ir kūrybiniu įkvėpimu. Kažkuo nepaprastai žavėsite aplinkinius. Branginkite esamus meilės santykius, bet tuo pačiu nepamirškite pareigų kitiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ramybės neduos daugybė neatliktų darbų. Turbūt domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Galite imtis reikalų, susijusių su rizika persitempti.

REKLAMA

Dvyniai Aktyvi, kūrybinga diena. Sulauksite deramo dėmesio, įvertinimo net iš tų, kurie žiūri į jus kaip į varžovus. Vakare išbandymą patirs svarbus ryšys. Atsargiai elkitės su technika, korektiškai bendraukite.

Vėžys Rimtesnius darbus atlikite iš ryto. Neatidėliokite reikalų, susijusių su paskolomis, bendrais ir svetimais pinigais. Elkitės apdairiai ir sąžiningai. Popiet būsite linkę elgtis kažkaip neadekvačiai. Gresia nuostolis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai rūpės su mokslu, kelionėmis susiję klausimai. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį arba visa tai planuosite artimai ateičiai. Vakaras gali sujaukti gerus planus, ypač jei pavartosite svaigalų. Saugokitės apsinuodijimo.

Mergelė Aplinkybės klostysis palankiai, atrodys, jog nėra kliūčių pasireikšti, bet bus daug vidinės įtampos ir tai gali sukelti problemų. Venkite viską griežtai skirstyti į juodą ir baltą, būkite tolerantiškesni ir lankstesni.

Svarstyklės Reikalai klostysis prieštaringai, tačiau nėra to blogo, kuris neišeitų į gera - valia jums padės laimėti. Galbūt gausite pasiūlymą įsitraukti į visuomeninę, klubinę veiklą. Galima rizikuoti, imtis šiokių tokių naujovių, tik reiktų atsargiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Jei jus išvargins aplinkinių dėmesys, pasitraukite į atokesnę vietą, nesiveržkite į masinius susibūrimus. Regis, gali sutrikti sveikata, sugesti technika. Neragaukite įtartinų produktų, gėrimų.

Šaulys Būsite emocionalūs, priklausomi nuo nuotaikų. Turbūt teks sutelkti protines bei fizines jėgas, nes nuo kai kurių pareigų neišsisuksite kad ir kaip stengtumėtės. Vakare galimas nusivylimas. Nepasiduokite provokacijoms.

Ožiaragis Šiandien galite išleisti daug pinigų, norėdami pasirodyti dosnūs, padaryti įspūdį. Jei vakare nusimato pobūvis ar pasimatymas, įsidėmėkite, kad būtina nepamiršti saiko valgant bei geriant. Venkite dviprasmybių, neprovokuokite pavydo.

REKLAMA

Vandenis Diena bus prisodrinta kontaktų, pasitarimų. Susitarti, suderinti nuomones lengviau seksis pirmoje dienos pusėje. Vakare nelabai palanku vykti į svečius arba jų kviestis pas save. Nepasitikėkite nepažįstamais žmonėmis.

Žuvys Diena atneš šiokių tokių ūkinių, buitinių rūpesčių. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne ieškoti nuotykių ar gaišti laiką su abejotinos reputacijos veikėjais. Popiet kažkas sunervins. Galbūt "streikuos" technika ar šeimyninė darna.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų