REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sociologinės apklausos rodo, kad daugiausiai (70 proc.) lesbiečių JAV ir Europoje nepasitiki vyrais, taip pat  vengia ar bijo jų, jaučia jiems apmaudą ir antipatiją, rašoma Sextips.

REKLAMA
REKLAMA

O kokios būna lesbietės? Tiksliau, jų tipai. Kaip įvairių tipų lesbietės atrodo ir kaip jos elgiasi?

REKLAMA

„Buč'as“

Tai savotiškas vyro ir moters hibridas. Jis teikia pirmenybę laisvo stiliaus drabužiams, panašiems į maišus. Paprastai būna trumpai kirptais plaukais, kai atsisėda išsižergia. Kosmetika bučui – tabu. Dažnai lankosi sporto salėse. Apie save kalba vyriška gimine. Ji aktyvi ir lovoje, rūpinasi partnere, pamiršdama save. Su priešingos lyties atstovais elgiasi gana griežtai, net agresyviai. Neretai įsivelia į muštynes, kurias pati ir išprovokuoja. Jaučia vyrams, švelniai kalbant , pasišlykštėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Fem'as“

Labai gundanti būtybė – ryškus makiažas, daug visokiausių papuošalų ir aksesuarų ant kūno, aukštakulniai, aptempti drabužiai, aštrus kvepalų aromatas. Tačiau iš esmės, lyginant su kitomis lesbietėmis, šios dažniausiai užmezga santykius su „bučais“.

„Dreg'as“

Ji mėgsta apsirengti vyru: nešioja visus aksesuarus, apatinius, kostiumus, kaklaraiščius, prisiklijuoja ūselius, susitepa žele plaukus. Jos tiesiog tyčiojasi iš savo kūno, susitvarstydamos stipriai krūtinę, ką nors įsideda ir į kelnes. Gali net nebūti lesbiete, nors neretai būna „buču“ ar „daiku“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Daik'as„

Ji gali prisidetrinti tiek prie „bučo“, tiek ir prie „femo„. Dvilypė natūra. Taip vadinama universali mergina.

„Trans'as“

Ji ne lesbietė. Ji kenčia dėl to, kad gimė ne tuo kūnu. Gali ryžtis lyties keitimo operacijai, kurios, žinia, gana rizikingos. Jos nemažai pinigų išleidžia teisybės ieškojimams. Tokios tariamos lesbietės nemėgstamos, tačiau tik po operacijų, nes iki tol noriai su jomis bendrauja.

„Bi“

Ji vienu metu myli ir vyrus, ir moteris. Tikros lesbietės su „bi“ tipo moterimis bendrauja atsargiai, nes žino, kad negalima jomis pasitikėti. Nes galų gale jos kada nors vis tiek lieka su vyrais. Jos laikomos išdavikėmis, kadangi tikros lesbietės jausmai joms vien linksmas nuotykis ir nieko neįpareigojantis meilės romanas.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų