REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė Amsterdame vasario 4 - 6 d. vyksiančioje parodoje „ISE 2014“ pristatysianti verslui (B2B) skirtą gaminių seriją. LG pademonstruos naujausius savo įrenginius: didelės įstrižainės „Ultra HD“ raiškos ekranus verslui, vaizdo sienelę su siauriausiais pasaulyje rėmeliais ir viešbučiams skirtus televizorius su naująja „webOS“ operacine sistema.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, 105 colių (267 cm) įstrižainės „Ultra HD“ 21:09 kraštinių santykio ekranas verslui gali būti naudojamas vertikaliai arba horizontaliai. Tiek šis modelis, tiek LG 98 colių (249 cm) įstrižainės ULTRA HD rezoliucijos 16:9 kraštinių santykio ekranas verslui turi įmontuotą dekoderį. Jis gali dekoduoti H.264 ir H.265 HEVC 30p ar 60p formatų signalus.

REKLAMA

Pranešama, kad 84 colių (213 cm) „ULTRA HD Multi-Touch“ modelis turi 10 taškų jutiklinį ekraną. Šis modelis gali būti naudojamas, pavyzdžiui, kaip žemėlapis viešosiose erdvėse, informacijos platforma muziejuose arba kaip pardavimo įrankis parduotuvėse. LG 84 colių ekranas verslui yra apsaugotas specialia plėvele, kuri sumažina pirštų atspaudų ir dėmių matomumą.

„LG Video Wall“ vaizdo sienelė turi tik 3,5 mm pločio rėmelius. Sienelėje veikia LG programinė įranga „SuperSign“, su kuria galima atlikti automatinį gradavimą ir ekrano nustatymų redagavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, „LG Board“ 55 colių (140 cm) ekranas yra orientuotas į mados ir mažmeninės prekybos sektorių. Ji gali atstoti veidrodį arba būti naudojama kaip aukštos kokybės liečiamas ekranas. Ekrane veikia „Virtual Fitting“ ir „Home Board“ programos. „Virtual Fitting“ programa leidžia vartotojams save matyti 360 laipsnių kampu bei virtualiai pasimatuoti drabužius ir aksesuarus neinant į persirengimo kambarį.

Su „Home Board“ programa vartotojai gali „LG Board“ ekranas peržiūrėti įvairaus turinio medžiagą, tokią kaip nuotraukos, orų prognozės ir pan. Viešbučiuose „LG Board“ taip pat galėtų būti naudojama kaip veidrodis ar informacinė lenta, skirta peržiūrėti vietinę informaciją ir viešbučio pasiūlymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LG 47 colių (119 cm) „Full HD“ raiškos „Transparent Display“ skaidrus ekranas yra skirtas mažmeninės prekybos sektoriui. LG ISE 2014 parodoje pademonstruos, kaip patobulintas permatomas ekranas gali pasitarnauti parduotuvės rinkodaros tikslams. Pavyzdžiui, rodant interaktyvios reklamos turinį, tokį kaip gyvenimo būdo vaizdai, paaiškinimai ir prekių panaudojimo pavyzdžiai, sakoma LG pranešime.

Skelbiama, kad „WebOS“ operacinės sistemos ir LG išmanusis „Magic Remote“ nuotolinio valdymo pultelis leidžia viešbučio svečiui naršyti ir pasirinkti geriausią aptarnavimą, sužinoti vietos naujienas ir pasinaudoti specialiais viešbučio pasiūlymais. Dėl valdymo įrankio „Pro:Centric“, televizoriaus nustatymus galima lengvai pasirinkti ir valdyti. Dėl šio įrankio LG „Smart Hotel TV“ televizorių galima prijungti prie viešbučio serverių ir naudotis VOD („Video on demand“), užsakomosios vaizdo programos pagal pareikalavimą, turiniu, peržiūrėti viešbučio ir kitų kanalų informaciją.

REKLAMA

Pasak gamintojų, LG platformą galima priderinti prie kiekvieno kliento poreikių, pasitelkiant naują sąsąją ir komercinę valdymo sistemos „Smart Home“ versiją. Nuotolinio valdymo sistema (RMS) leidžia viešbučio IT personalui stebėti, kontroliuoti ir atnaujinti atskirus televizorius iš centrinės vietos.

„SmartShare“ programa leidžia viešbučio svečiams prijungti savo asmeninius įrenginius prie „LG Hotel TV“ per MHL, „Miracast“ ar „Widi“ jungtis. „History Auto Delete“ funkcija automatiškai panaikina peržiūrėtą informaciją, kai televizorius yra išjungiamas, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų