REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sportas ir grožis nesuderinami dalykai? Netiesa. Profesionalios sportininkės yra vyriškos ir nepatrauklios? Mitas.

REKLAMA
REKLAMA

Jį sugriauti pabandė fotografas Augustas Četkauskas, 15 skirtingų sporto šakų atstovių pakvietęs į specialias fotosesijas ir paprašęs sporto sirgalių išrinkti, kuri iš jų yra žaviausia.

REKLAMA

„Visos merginos nori būti gražios, ne išimtis ir sportininkės. Varžybose jas matome suprakaitavusias, nepasidažiusius, be įmantrių šukuosenų. Tačiau rampos šviesoje savo kūnus puoselėjančios sportininkės – ne mažiau žavios nei garsiausi fotomodeliai. Tai ir norėjau atskleisti“, – teigia konkurso organizatorius Augustas Četkauskas.

Konkurse dalyvauja lengvaatletė Airinė Palšytė, irkluotoja Milda Valčiukaitė, badmintoninkė Akvilė Stapušaitytė, plaukikė Viktė Labanauskaitė, krepšininkė Vita Žilinskaitė, karatistė Rita Pivoriūnaitė ir dar dešimt sportininkių.

REKLAMA
REKLAMA

Kone visos jos sutinka, kad sportas moterį padaro gražesnę.

„Tai du neatsiejami dalykai. Kur sportas – ten gražus kūnas, kur gražus kūnas – ten gražus ir patrauklus žmogus“, – sako viena perspektyviausių Lietuvos plaukikių Viktė Labanauskaitė.

„Manau, sportuojantis žmogus yra savaime gražus. Sportas formuoja ne tik gražų kūną, bet ir charakterio savybes: ištvermę, valią, užsispyrimą, atkaklumą“, – pritaria krepšininkė Vita Žilinskaitė.

„Daugelyje sporto šakų sportininko išvaizda nieko nelemia, irklavimas – ne išimtis, tačiau žiūrovo akį visada labiau patrauks ne tik puikius sportinius rezultatus demonstruojantys, bet ir išvaizdūs, savo išvaizda besirūpinantys sportininkai“, – teigia pasaulio irklavimo čempionė Milda Valčiukaitė.

Konkurso nuoroda: spauskite ČIA.

Daugiau apie konkurso dalyves galite sužinoti ir balsą atiduoti portale Sportoakimirka.lt (www.sportoakimirka.lt). Išsamūs interviu su merginomis – kasdien portale SportIN.lt (www.sportin.lt). Konkursas tęsis iki vasario 20 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų