REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant didžiulės populiarumo bangos skriejantys ir nusileisti, bent jau kol kas, neketinantys Radistai – Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, savaitgalio naktimis savo grojama muzika varo iš proto naktinėjus daugelyje Lietuvos miestų.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai, kad vakarėlių stilistika būna nestandartinė, byloja ir šio šeštadienio naktis Klaipėdos naktiniame klube „PORT by BarBar‘a“. Grojant Radistams klube visą naktį suksis seksualios šokėjos ir šokėjai, o vakarėlio tematika apipinta su intriguojančiu žodžiu: FETIŠAS.

REKLAMA

Įvairias provokacijas ir iššūkius pamėgę Radistai, visgi ryžtųsi ne viskam ir tikina, jog namuose dviračių neišradinėja. R.Mackevičius įsitikinęs, kad ekstremaliems išbandymams labiau pasiduoda jo kolega Jonas. „Jis ir plaukus mėgsta persidažyti, o ir mergina persirengti nevengia..“, – juokėsi R .Mackevičius.

Paklaustas ar išdrįstu naktį įlysti į narvą, kuris pilnas Fetišo ištroškusių merginų, R.Mackevičius išliko paslaptintas. „Narve prieš daug metų buvau 3-ame komisariate. Daugiau nenorėčiau, bet karšto vaško ant liežuvio lašinęs dar nesu“, – šypsojo pašnekovas.

Įspūdingais šokėjų pasirodymais, kokybiška Radistų grojama muzika apsiginklavęs uostamiesčio naktinėtojų Meka tapęs klubas „PORT by BarBar‘a“, šeštadienio naktį publiką pakvies į kvapią gniaužiantį vakarėlį „Radistai. Fetish SHOW“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų