REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelionių portalas „Makalius.lt“ pristatė pirmąją Lietuvoje pigių kelionių mobiliąją programėlę išmaniesiems telefonams. Pasak portalo įkūrėjo, kelionių eksperto Rimvydo Širvinsko, programėlė leis rasti geriausius kelionių pasiūlymus ir niekada nebepraleisti pačių patraukliausių ir greičiausiai išperkamų atostogų variantų. Pamažu tautiečius pripratinęs kelionę planuotis internetu, dabar keliautojas Rimvydas Širvinskas, geriau žinomas Makaliaus slapyvardžiu, pirmasis Lietuvoje pristato geriausių kelionių pasiūlymų programėlę.

REKLAMA
REKLAMA

„Per pastaruosius trejus metus mano projekto „Makalius.lt“ lankytojų, atkeliaujančių į puslapį per mobiliuosius įrenginius, skaičius išaugo trigubai – žmonės ėmė savo atostogas planuotis ir mobiliuoju telefonu. Kadangi geriausi kelionių pasiūlymai išgraibstomi per valandą ar net greičiau, dažnas pigių kelionių medžiotojas gali net nepastebėti skrydžio į Paryžių už 35 litus arba atostogų Turkijoje už 499 litus“, - tikina keliautojas.

Pasak jo, „Makaliaus.lt“ programėlė yra visiškai nemokama ir neskatina naudotis nė vienos bendrovės ar aviakompanijos paslaugomis – joje pateikiami tik „Makaliaus“ komandos surasti bei portalo skaitytojų rekomenduojami pasiūlymai. Speciali žinutė informuos kiekvieną naudotoją apie naują paskelbtą pasiūlymą, kurį vieno mygtuko paspaudimu bus galima peržiūrėti išsamiau. Jeigu kelionės idėja patiko, ją galima įsigyti pačiam savarankiškai arba pagalbos paprašyti pasiskambinus Makaliui. „Daugelis tautiečių netiki, jog galima įsigyti pigų skrydį ar pigios kelionės paketą, itin pigų paskutinės minutės pasiūlymą - vos juo susidomėję ar radę kelionę, negali jos įsigyti: nebelieka vietų lėktuve arba kainos staiga pakyla. Tuomet kyla mintys – galbūt šie pasiūlymai tik triukas ir mažų kainų nebūna? Kad taip nenutiktų, visus pasiūlymus realiu laiku galima sekti išmaniuoju telefonu ir įsitikinti savo akimis“, - sako R. Širvinskas. Mobiliąją aplikaciją iš „Google Play“ ir „App Store“ gali parsisiųsti visi išmaniųjų telefonų naudotojai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų