REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį Ignalinoje įsikūrusiame didžiausiame Lietuvos žiemos sporto centre įvyks pirmasis grandiozinis žiemos sporto ir pramogų renginys Lietuvoje – „LTeam“ žiemos olimpinis festivalis. Planuojama, kad per dvi dienas šventėje apsilankys apie 20 tūkst. žmonių, kuriuos į renginį atvykti paskatins ne tik itin plati ir įvairaus amžiaus grupėms pritaikyta programa, bet ir specialios nuolaidos traukinių bilietams, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šventę kartu su partneriais organizuojantis Lietuvos tautinis olimpinis komitetas kviečia gyventojus vasario 1-2 d. atvykti į renginį, pasinaudojant specialiai festivalio proga „Lietuvos geležinkelių“ taikoma 50 proc. nuolaida traukinio bilietams. Kuponą nuolaidai galima atsispausdinti iš internetinio puslapio www.lteam.lt.

REKLAMA

„Siekdami, kad į renginį įsitrauktų kuo daugiau žmonių, ne tik paruošėme turtingą sportinę, kultūrinę ir pramoginę programą, bet ir drauge su partneriais pasirūpinome, kad žmonės į renginio vietą galėtų atvykti kuo palankesnėmis sąlygomis. Savaitgalį Ignalinoje įvyks išskirtinė ir masiškiausia žiemos sporto šventė, kurios neturėtų praleisti net ir tie, kurie dar nespėjo atrasti žiemos teikiamo malonumo“, – sako Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat festivalio metu tarp Ignalinos miesto centro ir renginio vietos dalyvius nemokamai veš specialūs autobusai, o renginio tvarką užtikrins sustiprintos policijos pajėgos.

Pasak V. Vasiliausko, festivalyje bus galima išbandyti dešimtis skirtingų žiemos sporto šakų, o nepatyrusiems dalyviams bus pasiruošę padėti profesionalūs instruktoriai.

„Be žiemos sporto šakų bandymų, dalyvių laukia dar daug kitų pramogų – nuo sniego senio statymo rungties patiems mažiausiems iki filmo apie Sarajevo olimpinį čempioną biatlonininką Algimantą Šalną premjeros, olimpinės ugnies uždegimo ir ekstremalių profesionalų pasirodymų naktinėse trasose“, – teigia V. Vasiliauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su viso renginio programa galite susipažinti internetiniame puslapyje www.lteam.lt.

„LTeam“ yra ženklas, vienijantis visų sporto šakų rinktines, atstovausiančias Lietuvai įvairiuose čempionatuose ir olimpinėse žaidynėse. Juo siekiama prisidėti prie Lietuvos sporto įvaizdžio užsienyje formavimo, populiarinti Lietuvos sportininkus šalyje ir visame pasaulyje bei skatinti fizinį aktyvumą tarp visų piliečių, ypač kreipiant dėmesį į vaikus ir jaunimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų