REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinė amerikietiškojo futbolo lyga ruošiasi didžiausiam savo renginiui – „Super Bowl“ rungtynėms. Garsiausia Niujorko gatvė bus šventės epicentras. Brodvėjuje atsirado savotiškas miestas mieste. Pačiame Niujorko centre, prie Taimso aikštės.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario 2 dieną „MetLife“ stadione vyks 48-osios „Super Bowl“ rungtynės. Laukiama atvykstan 450 tūkst. sirgalių. Jau nuo trečiadienio šimtai tūkstančių sirgalių iš viso pasaulio čia medžios savo numylėtinių autografus , fotografuosis prie Vince Lombardi trofėjais, mėgins patys pažaisti amerikietiškąjį futbolą arba tiesiog mėgausis milžinišku šou. Didžiausi amerikiečių televizijos transliuotojai, tokie kaip „Fox Sports“ jau pastatė savo palapines tiesiog Taimso aikštėje, o ESPN televizija įsikūrė garsiajame prekybos centre „Macy's“. Iš viso šio spektaklio vietinis verslas tikisi surinkti apie 600 mln. JAV dolerių.

REKLAMA

Beje, tokios varžybos – tai ir milžiniškas TV žiūrimumas. Todėl „Super Bowl“ varžybų metu vyksta ne tik sportinė kova, bet ir TV reklamos gamintojų varžytuvės. „Super Bowl“ metu parodyti naujas, brangias ir itin efektingas reklamas pareigą jaučia didžiausios viso pasaulio korporacijos. Tarp jų – ir automobilių gamintojai. Siūlome jūsų dėmesiui keletą automobilinių „Super Bowl‘ renginio reklamų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų