REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gatvėje išvydus šią energingą septyniolikametę nė nekiltų įtarimas, kad ji – kylanti Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė. Žinoma, norint išlaikyti moterišką žavesį ir paslėpti raumenis, tenka įdėti nemažai pastangų. Apie tai jau šiandien, trečiadienį, 18.30 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ pasakos krepšininkė, kaštoninių plaukų savininkė Dalia Belickaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Švytinti mergina laidoje laužys stereotipus – netiesa, kad moterų krepšinis yra minkštas ir atsargus. „Tai melas! – įrodys D. Belickaitė patikindama, kad po įtemptų treniruočių į namus grįžta padengta mėlynėmis ir nubrozdinimais. – Tačiau neabejokite – tikrai galiu pastovėti už save!“

REKLAMA

Laidos viešnia prisipažins krepšinio aikštelėje „apėjusi“ net Arvydą Sabonį. „Tačiau šios moteriškos paslapties neatskleisiu“, – intriguos Dalia ir laidos žiūrovus pakvies į jau vasario 1-ąją, šeštadienį, vyksiančią Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) organizuojamą „Žvaigždžių dieną“. Pasak merginos, joje bus galima išvyksti daugybę moteriškų staigmenų...

„Sakote, kad į šį renginį visi ateina tik pažiūrėti į gražias merginas? Melas! Salėje tvyranti energija verčia visus atėjusius šypsotis ir jaustis gerai“, – tvirtins D. Belickaitė pabrėždama, kad po švelnia jos išvaizda slypi didelė jėga.

REKLAMA
REKLAMA

LMKL „Žvaigždžių dieną“ vasario 1 dieną, šeštadienį, 16.00 val. tiesiogiai iš Kėdainių transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. „Žvaigždžių dienoje“ krepšinį žais krepšinio legendos Arvydas Sabonis ir Valdemaras Chomičius, olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, lenktynininkas Benediktas Vanagas, futbolininkai Deividas Šemberas ir Edgaras Jankauskas bei kt. Renginį ves Arūnas Valinskas, dainomis džiugins Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, šoks Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Įdomių pašnekesių ir naudingų patarimų laidą „Viskas bus gerai“ su Renata Mikailionyte, Edita Užaite ir Raminta Stanaityte žiūrėkite jau šiandien, trečiadienį, 18.30 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų