REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos krepšinio lyga (BBL) pristato kassavaitinę įvykių apžvalgą, suteiksiančią jums galimybę sužinoti svarbiausius savaitės įvykius ir įspūdingiausius pasirodymus.

REKLAMA
REKLAMA

AMŽIUS – NE RIBA. ValmoKriisa, šiemet švęsiantis keturiasdešimtąjį gimtadienį, vis dar puikios sportinės formos. Gynėjas surinko 19 taškų, atkovojo 6 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir vedė Tartu „Rock“ komandą į pergalę.

REKLAMA

AKLIGATVIS. Valgos „Maks&Moorits“ ekipą ir toliau persekioja nesėkmės. Šią savaitę pralaimėjus dar tris kartus, jų pralaimėjimų serija prasitęsė iki 11. Paskutines reguliaraus sezono rungtynes Valgos ekipa žais su Utenos „Juventus“.

NAMŲ TVIRTOVĖ. „Pyrinto“ namie ir toliau neklumpa – pergales suomiai iškovojo visose šešiose rungtynėse ir reguliarųjį sezoną užbaigs be kluptelėjimų savo aikštėje.

PRIMĖTĖ. Rungtynėse su Tarvas „Pyrinto“ ekipa „Pyrinto“pelnė net 112 taškų. Nors nei vienai kitai komandai šį sezoną dar nėra pavykę viršyti 105 taškų ribos, suomiai tai sugebėjo padaryti jau ketvirtą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

TEBEKOVOJA. Išplėšę dvi pergales iš eilės, Raplos „Tyco“ atkūrė visas galimybes patekti į aštuntfinalį. Šiuo metu jie yra iškovoję tris pergales per dešimtį rungtynių.

NEAIŠKUMAI. Devynios iš dešimties A ir B grupių komandų, pateksiančių į atkrintamąsias - jau aiškios. A grupėje situacija gerokai keblesnė – kiekviena komanda vis dar turi progą įšokti į nuvažiuojantį atkrintamųjų traukinį.

BAIGTA. Trys komandos jau prarado visas galimybes kovoti kitame etape. „Parnu“, „Maks&Moorits“ ir „Caspiy“ jau nebepakils iš savo grupių dugno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę pademonstravęs dar vieną įspūdingą pasirodymą, JokaimasKjellbomas vėl tampa geriausiu savaitės žaidėju. Norčiopingo „Dolphins“ centras pelnė 22 taškus, atkovojo 8 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir iš viso surinko 35 naudingumo balus.

Antrąją vietą dalinasi Rygos „Barons“ centras Jekabs Rozitis bei Pyrinto puolėjas Benjaminas Raymondas. Rozitis pelnė 23 taškus bei atkovojo 7 kamuolius, o Raymondas surinko 21 tašką ir 14 kamuolių. Abiejų aukštaūgių sąskaitoje – po 30 naudingumo balų.

Ketvirtas – „Pieno žvaigždžių“ legionierius iš Latvijos, IngusasBankevičius, vedęs Pasvalio ekipą į dešimtąją pergalę. Gynėjas surinko 23 taškus ir pridėjo 5 atkovotus kamuolius.

Penketuką uždaro Raitas Keerlesas, šią savaitę surinkęs du dvigubus dublius. „Tarvas“ aukštaūgis vidutiniškai rinko po 21,5 taško ir 12,5 atkovoto kamuolio.

Povilas Baranauskas, bbl.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų