REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Baltarusijos „Vyšaja“ lygos reguliarusis čempionatas artėja į finišo tiesiąją – vienintelis Lietuvos klubas Elektrėnų „Energija“ jau yra sužaidęs 38 rungtynes, o iki pabaigos liko dar 4 susitikimai namų arenoje ir 6 svečių.

REKLAMA
REKLAMA

Artimiausia lietuvių akistata pirmadienį sausio 27 d. ir antradienį sausio 28 d. prieš vienuoliktoje vietoje žengiančią Riaubičių „Raubiči97” ekipą.

REKLAMA

Komandos vadovas Rolandas Aliukonis: „Sezonas aktyvus ir dinamiškas, labai daug rungtynių žaidžiame tiek išvykoje tiek namuose. Artėjame prie atkrintamųjų varžybų ribos, kurioje vietą jau užsitikrinome. Norime, kad būtent per „Play-off“ seriją susirinktų rekordiškai daug žmonių mūsų palaikyti, nes kartu su sirgaliais ir laimėti ir švęsti pergales yra daug smagiau. Nemokamai kviesdami į šio turo rungtynes norime, kad ledo ritulį ateitų pažiūrėti ir tie miestiečiai, bei miesto svečiai, kurie dėl vienokų ar kitokių priežasčių to nedarė iki šiol“.

REKLAMA
REKLAMA

Elektrėnų „Energija“ šiuo metu surinkusi 82 tšk. Baltarusijoje žengia treti. Pirmauja Soligorsko „Šakhtior2” su 94 tšk. Į atkrintamąsias patenka 8 geriausios reguliaraus čempionato komandos.

Elektrėnų „Energija“ – Raubičių „Raubiči97”

pirmadienis sausio 27 d. ir antradienis sausio 28 d.

Elektrėnų ledo rūmuose nuo 19.00 val.

Įėjimas į rungtynes – nemokamas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų