REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos bendrovės „Yandex“ skaitmeninių žemėlapių paslaugos „Yandex Maps“ plėtotojai pranešė siūlantys apsilankyti virtualioje ekskursijoje po XXII žiemos olimpinių žaidynių objektus Sočyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Yandex Maps“ skaitmeninių žemėlapių duomenų bazė jau papildyta panoraminės olimpinių objektų Sočyje nuotraukomis, pranešama oficialiame „Yandex“ tinklaraštyje.

REKLAMA

„Yandex Maps“ paslaugos naudotojai, aktyvavę „Panoramų“ sluoksnį, gali virtualiai pasivaikščioti Sočio gatvėmis ir apžiūrėti, kaip atrodo Olimpinė aikštė, ledo rūmai „Bolšoi“, žiemos sporto centras „Aisberg“, kerlingo centras „Ledianoj kub“, kalnų slidinėjimo kompleksas „Roza Chutor“, sporto kompleksas „Laura“, stadionas „Šaiba“ ir kiti objektai, sakoma pranešime.

Daugelis olimpinių objektų nufotografuoti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, taigi, norintys gali virtualiai pavaikštinėti jų vestibuliais ar sporto kompleksų žiūrovų tribūnomis. Skelbiama, kad visos interjerų panoramos nufotografuotos fotografų, o ne automatinės fototechnikos.

REKLAMA
REKLAMA

„Yandex Maps“ taip pat pranešė atnaujinusi Sočio miesto panoramų rinkinį. Skelbiama, kad iš viso buvo padaryta daugiau nei 80 000 Sočio nuotraukų, tarp jų yra 9 olimpinių objektų panoramos bei 1500 kilometrų ilgio miesto gatvių ir kelių aplinkos atvaizdai.

XXII žiemos olimpinės žaidynės Sočyje prasidės vasario 7 d.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų