REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiais metais pirmą kartą surengtuose Baltijos šalių metų automobilio rinkimuose, kuriuos rengė žurnalo „Top gear“ Baltijos šalių redakcijos, vieną iš nominacijų laimėjo „Kia“. Naujasis „Carens“ modelis buvo nepralenkiamas vienatūrio kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

22 automobiliai praėjusių metų pabaigoje važiavo iš Lietuvos sostinės Vilniaus iki Estijos sostinės Talino ir stojo įvairiuose trijų Baltijos šalių miestuose. Tuo metu juos bandė ne tik žurnalistų komisija, bet ir paprasti žurnalo skaitytojai bei kviestiniai svečiai. Kiekvienas komisijos narys automobilius turėjo vertinti balais nuo 1 iki 10.

REKLAMA

Šiuose rinkimuose „Kia“ automobilių markę atstovavo du praėjusiais metais mūsų rinkoje debiutavę automobiliai: šeimyninis vienatūris „Carens“ ir sportiškas hečbekas „pro_cee‘d GT“.

Automobiliai buvo renkami net dvylikoje kategorijų ir vieną jų – metų vienatūrio – laimėjo naujasis „Carens“ modelis.

„Labai džiaugiamės, kad „Carens“ sulaukė tokių palankių vertinimų ir tikimės, kad šis laimėtas titulas padės pirkėjams lengviau apsispręsti, kuris vienatūris yra tinkamiausias šeimai“ – atsiimdamas apdovanojimą sakė „Kia“ automobilių pardavimo vadovas Baltijos šalims Margus Ilus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų