REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

PSG už E. Hazardą pasiruošę sumokėti 80 mln. eurų

Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje Eurofootball.lt tęsia rubriką ir pateikia sausio 21 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje Eurofootball.lt tęsia rubriką ir pateikia sausio 21 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

***

Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas, anot prancūzų žiniasklaidos, už Londono „Chelsea“ saugą Edeną Hazardą pasiryžę sumokėti iki 80 mln. eurų.

REKLAMA

***

„Manchester United“ ruošia 37 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už startinę vietą „Chelsea“ ekipos sudėtyje praradusį saugą Juaną Matą, tačiau Wayne‘o Rooney į sandorį įtraukti nežada.

***

Miucnehno „Bayern“ sieks įsigyti patyrusį Londono „Arsenal“ saugą Tomašą Rosicky.

***

Davidas Moyesas keliaus į Vokietiją stebėti „Bundesliga“ varžybų tarp Menchengladbacho „Borussia“ ir „Bayern“ ekipų. Skelbiama, kad škotas stebės „Gladbach“ saugą Patricką Herrmaną.

REKLAMA
REKLAMA

***

„Arsenal“ klubas atmetė „Napoli“ pasiūlymą už belgų gynėją Thomasą Vermaeleną, skelbia „The Independent“.

***

„Tottenham“ vadovai į komandą nori susigrąžinti „Fulham“ puolėją Dimitarą Berbatovą, tačiau treneris Timas Sherwoodas tokiam žingsniui nepritaria.

***

„Manchester City“ planuoja vasarą įsigyti Madrido „Real“ ekipos vartininką Diego Lopezą.

***

Turino „Juventus“ klubui „Manchester United“ prašoma suma už saugą Nani gali pasirodyti per didelė. „Raudonieji velniai“ nori už portugalą gauti 20 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

***

„Newcastle“ ekipos vartininkas Timas Krulis gali atsidurti „Monchenglabach“ klube. Vokiečių ekipa ieško, kuo pakeisti vasarą išvyksiatnį Marcą-Andre ter Stegeną.

***

Prancūzų dienraštis „L‘Equipe“ praneša, kad „Man Utd“ ateinančią vasarą mėgins įsigyti PSG puolėją Edinsoną Cavanį.

***

„Man Utd“ šansai prisivilioti „Atletico“ saugą Koke – dar neprarasti, nepaisant to, kad saugas futbolininkas pasirašė naują kontraktą, praneša „El Confidencial“.

***

„Milan“ saugas Sulley Muntari gali grįžti į „Premier“ lygą. Clarence‘o Seedorfo planuose nefigūruojančio futbolininko paslaugomis domisi „Hull City“ ekipa.

REKLAMA

***

„Everton“ klubas netrukus turėtų pratęsti sutartį su gynėju Leightonu Bainesu. Tikimasi, kad susitarimą pavyks pasiekti iki šios savaitės pabaigos.

***

„Juventus“ akiratyje – 23-ejų metų Frankfurto „Eintracht“ vartų sargas Kevinas Trappas, kurį „Bianconeri“ vadovai mato kaip Gianluigio Buffono pamainą ateityje. Futbolininku taip pat domisi „Napoli“ ir „Fiorentina“.

***

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: Michelis Bastosas iš „Al Ain“ ekipos išnuomotas „Roma“ klubui.

OFICIALU: „Sassuolo“ klubo saugas Ezequielis Schelotto ir Jonathanas Rossini nuomos pagrindais papildė „Parma“ ekipą.

OFICIALU: „Inter“ gynėjas iš Urugvajaus Alvaro Pereira nuomos pagrindais rungtyniaus „Sao Paolo“ gretose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų