REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Š. Kuliešiui gresia penkių rungtynių diskvalifikacija

Už nesportinį elgesį ir komentarus

Elektrėnų „Energija“ išvykoje savaitgalį dukart iš eilės nusileido artimiausiems konkurentams Minsko „Junior“ ledo ritulininkams 4 – 6 (0:1, 2:1, 2:4) ir 2 – 3 (2:1, 0:2, 0:0). Po prarastų taškų lietuviai smuktelėjo į ketvirtąją poziciją bendroje įskaitoje, o minskiečiai įsitvirtino antroje vietoje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio susitikime klubo ir nacionalinės rinktinės senbuvis Šarūnas Kuliešius už nesportinį elgesį, komentarus teisėjo atžvilgiu, buvo nubaustas ypatingai didele nuobauda – net 55-iomis minutėmis, už ką gresia iki penkių rungtynių diskvalifikacija ir piniginė bauda. Ar teisėjas priėmė pagrįstą sprendimą, įvertins Baltarusijos ledo ritulio federacijos disciplinarinė komisija.

REKLAMA

Artimiausiose trečiadienio ir ketvirtadienio rungtynėse Elektrėnų ledo rūmuose prieš Lydos „HK Lida2” klubą „Energijos“ sudėtyje debiutuos Aimas Fiščevas, Simas Gorelis ir vartininkas Artūras Pavliukovas. Lydos klubas užima paskutinę 13 – ą vietą.

Artėjančiame susitikime elektrėniškiai nežada atsipalaiduoti: „Žaisime prieš paskutinę vietą užimančią komandą, bet nereiškia, kad galime nekovoti – sezone matėme, kas nutinka, kai neįvertini varžovo. Taip pat tai galimybė išbandyti naujus žaidėjus, korekcijas penketukuose“.

REKLAMA
REKLAMA

Iki reguliaraus sezono pabaigos Elektrėnų „Energijai“ dar liko sužaisti 12 – a rungtynių (viso 48). Į atkrintamąsias patenka 8 – ios geriausios Baltarusijos „Aukščiausios“ lygos komandos.

Elektrėnų „Energija“ – Lydos „HK Lida2”

Sausio 22 d. trečiadienį 19.00 val.

Sausio 23 d. ketvirtadienį 19.00 val.

Elektrėnų ledo rūmai, Draugystės g. 24

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų