REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Leidinys „Fortune“ eilinį kartą sudarė prestižiškiausių JAV darbdavių sąrašą. Jau ne pirmą kartą reitingo viršūnėje atsidūrė interneto milžinė „Google“.

REKLAMA
REKLAMA

Kokios priežastys nulėmė tokį „Fortune“ žurnalistų sprendimą? Viena jų – visi nauji paieškos bendrovės darbuotojai automatiškai tampa akcininkais, o šiuo metu „Google“ vertybiniai popieriai jau seniai perkopė 1000 JAV dol. už akciją ribą.

REKLAMA

„Google“ darbuotojai taip pat gauna visą eilę nemokamų paslaugų (pavyzdžiui, maitinimo, transporto), puikiai įrengtos jų darbo vietos, yra galimybė netgi atsivesti savo augintinį… Visas šis rūpestis darbuotojais kompanijai „Google“ leido trečius metus iš eilės tapti patraukliausia JAV darbo vieta.

Antrąją vietą „Fortune“ reitinge užima verslo analizės sprendimų kūrėja kompanija SAS. Dešimtuke vietos atsirado ir „Salesforce.com“ – to paties pavadinimo santykių su klientais ir partneriais valdymo sistemos (CRM) kūrėjai ir plėtotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Iš kitų kompanijų, kurios atstovauja technologijų pramonę, reikėtų paminėti „Cisco“ (55 vieta), „Autodesk“ (70), „Intel“ (84), „Microsoft“ (96). Visos jos per metus „Fortune TOP 100“ reitinge nusirito žemyn.

Įdomu tai, kad autoritetingo leidinio reitinge neatsirado vietos tokioms kompanijoms, kaip „Apple“ ir „Facebook“. Antra vertus, patraukliausių JAV darbdavių šimtuke yra „Adobe“, kuriai atiteko 83 vieta.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų