REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien bendrovė „Canon“ pranešė PIXMA spausdintuvų asortimentą papildžiusi penkiais naujais modeliais – PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 ir iP2850. PIXMA iP8750 ir iX6850 yra A3+ formatu spausdinantys vienfunkciai spausdintuvai, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 spausdintuvuose veikia belaidis ryšys bei „Google Cloud Print“ ir „Apple AirPrint“ programėlės, kurios leidžia spausdinti iš įvairių įrenginių. Atsisiuntę „Canon“ programėlę „PIXMA Printing Solutions“ vartotojai išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje gali rinktis, kokio dydžio nuotraukas ir ant kokio popieriaus spausdinti.

REKLAMA

Pranešama, kad PIXMA serijos naujokas PIXMA iP8750 yra tinkamas spausdinti aukštos kokybės nuotraukas. Į iP8750 įtaisyta šešių rašalinių sistema, įskaitant ir atskirą pilko rašalo rašalinę, todėl juo galima spausdinti tiek spalvotas nuotraukas, tiek nespalvotas nuotraukas su tolygiai pereinančiais atspalviais. Tiksliai perteikti detales leidžia minimalus 1 pikolitro rašalo lašelių tūris ir spausdinimo raiška, siekianti iki 9 600 tašk./col. Naujasis spausdintuvas dokumentus ir nuotraukas be paraščių iki A3+ formato (pagal ISO ESAT standartą) spausdina 14,5 p./min. (nespalvotus) ir 10,4 p./min. (spalvotus) sparta. A3 formato nuotrauką išspausdina maždaug per 2 min.

REKLAMA
REKLAMA

Į iP8750 įdiegta „Direct Disc Printing“ funkcija, kurioje galima pasirinkti įvairius diskų etikečių spausdinimo modelius.

PIXMA iX6850 spausdintuvu, kuris pakeičia dabartinį iX6550 modelį galima spausdinti didelius plakatus ir nuotraukas. Naujasis spausdintuvas yra tinkamas A3+ formato spaudiniams, sakoma pranešime.

iX6850 sukurtas spausdinti didelį kiekį dokumentų. Dėl penkių rašalinių sistemos, apimančios ir pigmentinio juodo rašalo, ir spalvoto rašalo rašalines, šiuo spausdintuvu galima spausdinti išskirtinės kokybės dokumentus, pasižyminčius raiškia grafika, bei fotolaboratorijos kokybės nuotraukas. iX6850 nespalvotus dokumentus spausdina pagal ISO ESAT standartą 14,5 p./min., spalvotus – 10,4 p./min. sparta. Naudojantis „Canon“ programine įranga „Solutions Templates“, vartotojai gali kurti plakatus ir dalykinius dokumentus. Spausdintuvui iX6850 tinka ir pasirinktinė PGBK XXL dydžio juodo rašalo rašalinė, todėl galima išspausdinti iki 1000 puslapiųi A4 formatu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Namų biurams našumą ir šiuolaikišką programinę įrangą siūlantys PIXMA MX475 ir MX535 daugiafunkciai įrenginiai spausdina, kopijuoja, nuskaito ir siunčia faksus. Dėl sparčiojo 30 lapų automatinio dokumentų tiektuvo, supaprastinančio dokumentų archyvavimą, naujieji modeliai kopijuoja ir nuskaito iš karto kelis puslapius. MX535 dvipusio spausdinimo funkcija leidžia taupyti popierių.

Pranešama, kad naujieji modeliai papildo „Canon“ smulkiam verslui skirtų spausdintuvų seriją, kuriai priklauso ir „Canon“ lazeriniai i-SENSYS įrenginiai.

REKLAMA

Namuose dirbantiems vartotojams „Canon“ siūlo efektyvų, kompaktišką vienfunkcinį spausdintuvą PIXMA iP2850, keičiantį dabartinį modelį iP2700. Jis pasižymi aptakiu ir kompaktišku dizainu, todėl tinka vietą taupantiems namų vartotojams. Dėl „Canon“ FINE rašalinių technologijos, kurios pigmentinis juodas rašalas naudojamas kartu su spalvoto rašalo rašalinėmis, iP2850 tiek dokumentus, tiek nuotraukas spausdina itin raiškiai.

iP2850 automatinio išsijungimo funkcija leidžia taupyti energiją. Po nustatyto laikotarpio nenaudojamas spausdintuvas išsijungia automatiškai. Tyliojo veikimo režimas pastebimai sumažina veikiančio spausdintuvo keliamą triukšmą.

Visuose penkiuose naujuosiuose PIXMA spausdintuvuose galima naudoti XL dydžio rašalines, kurios yra didesnės ir ekonomiškesnės už įprastas. Naudojant XL ir XXL rašalines galima sutaupyti nuo 30 iki 50 proc. sąnaudų, palyginti su įprastinėmis rašalinėmis, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų