REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo atveju mažiau reiškia geriau. Pirmą kartą savo karjeroje Simona Halep pasiekė „Didžiojo kirčio“turnyro ketvirtfinalį. „Man tai svajonės išsipildymas“, – „Australian Open“ aštuntfinalyje 6:4, 2:6, 6:0 įveikusi serbę Jeleną Jankovič kalbėjo 22 metų rumunė.

REKLAMA
REKLAMA

Kokia paslaptis? Prieš ketverius metus 60 kg svorio ir 168 cm ūgio S. Halep ryžosi krūtų mažinimo operacijai – nuo E iki B. „Tai buvo geras sprendimas. Mano krūtinė žaidžiant kėlė nemalonių pojūčių. Tai buvo svoris, kuris man trukdė ir neleido greitai reaguoti“, – teigė rumunė.

REKLAMA

Mažesnė krūtinė – didesnė sėkmė. 2013 metais S. Halep laimėjo šešis turnyrus. WTA organizacija ją išrinko kaip labiausiai patobulėjusią žaidėją – šiuo metu pasaulio reitinge ji užima 11 vietą. Po turnyro Melburne tenisininkė turėtų įšokti į pajėgiausiųjų dešimtuką.

Įdomu, kad S. Halep neturi trenerio: „Visus sprendimus priimu  viena.“ „Australian Open“ ketvirtfinalyje jos laukia dvikova su slovake Cibulkova. Pastaroji sensacingai iš turnyro eliminavo rusę Mariją Šarapovą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų