REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos centrinės kredito unijos (LCKU) valdybos pirmininko pavaduotojas Ramūnas Stonkus tvirtina, kad LCKU nariai svarstė galimybę iš savo narių finansinių rezervų gelbėti su kapitalo stygiumi susidūrusią kredito uniją Vilniaus taupomoji kasa, tačiau susitarimo pasiekti nepavyko, antradienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, tokia galimybė apie pusę metų buvo svarstoma. Vyko du visuotiniai susirinkimai, unijų administratorių susirinkimai, šnekėjomės su Lietuvos banku ir Finansų ministerija. Prie to jau buvo visai priartėta, bet niekas iš suinteresuotųjų pusių nesiryžo žengti to pirmojo žingsnio, tad gelbėjimo sandoris neįvyko", - sako R.Stonkus.

REKLAMA

Jis svarsto, kad dėl Vilniaus taupomosios kasos gelbėjimo nesusitarta galbūt ir dėl to, kad pradėjo ryškėti galimai nusikalstamos unijos veiklos „dūmai". Praėjusią savaitę uždaryta kredito unija yra pirmoji LCKU narė, kurią Lietuvos bankas uždarė.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų