REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

6. Lipni juosta gydo karpas

REKLAMA

Lipni juosta: ar yra kažkas, ko su ja negalima daryti? Kai kurie asmenys išbando daugybę dalykų ir ilgai vargsta siekdami atsikratyti karpų. Paprastai tokie skausmingi gydymo variantai kaip krioterapija, rūgšties procedūros, lazerio terapija, karštis, etc. priklauso nuo pasirinkimo. Tačiau net kriopterapijos atveju yra tik 60 procentų tikimybė, kad karpos pavyks atsikratyti. Palyginimui, visiškai neskausmingas procesas, kuriuo metu ant karpos užklijuojamas lipnios juostos gabalėlis – 85 procentais atvejų padeda atsikratyti karpos.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, Jums tereikia nedidelį lipnios juostos gabalėlį užklijuoti ant karpos ir laikyti savaitę. Jį nuėmus juostos reikia nuplauti ir pemzos akmenėliu nušveisti po lipnia juostele buvusią vietą ir dar kartą savaitei užklijuoti lipnios juostos gabalėlį.

REKLAMA

7. Pieštuko įsikandimas padeda atsikratyti galvos skausmo

Vadinamieji įtampos galvos skausmai dažnai gali kilti dėl nesąmoningai sukąsto žandikaulio. Švelniai sukandus pieštuką jūsų dantys priverčia raumenis atsipalaiduoti – dėl to sumažėja ir galvos skausmas.

8. Degtinė padeda atsikratyti blogo kojų kvapo

Nuvalykite kojas degtinėje išmirkytu skudurėliu tam, kad pašalintumėt bloga kojų kvapą. Degtinėje yra alkoholio – antiseptiko, kuri labai greitai džiūsta. Alkoholis sunaikina blogą kvapą sukeliančius grybelius ir bakterijas bei išdžiovina drėgmę, kuri leidžia augti šiems organizmams.

REKLAMA
REKLAMA

9. Alyvuogės ir citrina gydo jūros ligą

Siūbavimas sukelia seilių perteklių ir tai dažnai nulemia pykinimą. Alyvuogių arba citrinos valgymas vos pasireiškus pirmiesiems jūros ligos požymiams gali padėti sumažinti pykinimą dėl jų sudėtyje esančių taninų.

10. Pomidorai gydo aknę

Pomidoruose gausu vitaminų C ir A, antioksidantų ir rūgščių, kurie gali padėti išgydyti nedideles odos ligas. Pomidorai taip pat padeda mažinti odos riebumą. Sutrinkite viena pomidorą, gautą masę užtepkite ant veido ir palaikykite vieną valandą. Tada nuplaukite šiltu vandeniu ir nušluostykite veidą. Kartokite procedūra vieną kartą per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų