REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Sostena“, viena didžiausių lengvųjų automobilių prekybos, nuomos ir remonto paslaugų įmonių Lietuvoje, gavo labai svarbų ir reikšmingą įvertinimą iš Prancūzijos automobilių gamintojos „Renault“.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė „Sostena“, įgaliotas „Renault“ partneris Lietuvoje, pelnė „Geriausios 2013 metų „Renault“ atstovybės Baltijos šalyse“ apdovanojimą.

REKLAMA

Kiekvienas „Renault“ atstovas ir kiekvienas jų prekybos salonas Baltijos šalyse buvo vertinamas pagal parduotų automobilių skaičių, aptarnavimą, atsarginių dalių pardavimą ir kitus kriterijus. Susumavus galutinius balus paaiškėjo, kad geriausius veiklos rezultatus 2013 metais parodė UAB „Sostena“, šios markės automobiliais prekiaujanti savo prekybos salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose bei Panevėžyje.

Pasak „Renault“ Baltijos šalių padalinio direktoriaus Marcino Kurkiewicziaus, šis apdovanojimas yra pelnytas šios didelę patirtį turinčios kompanijos profesionalaus darbo pripažinimas. „Džiaugiamės ne tik įmonės pasiektais rezultatais, bet ir augančia „Renault“ automobilių paklausa Baltijos šalyse“, - teigė Marcinas Kurkiewiczius. Praėjusiais metais „Sostena“ iš viso pardavė 753 naujus „Renault“ ir „Dacia“ markės automobilius. Tai yra beveik 21 proc. daugiau negu 2012 metais, kai „Renault“ ir „Dacia“ automobilius įsigijo 624 lietuviai.

Pasak atstovybės „Sostena“ „Renault“ vykdančiojo direktoriaus Egidijaus Gončarovo, labiausiai nudžiugino auganti „Dacia“ automobilių paklausa. Palyginus su 2012 metais, „Sostena“ pardavė net 78,5 proc. daugiau „Dacia“ markės automobilių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų