REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skaudi 45-erių Michaelio Schumacherio nelaimė sukrėtė viso pasaulio bendruomenę. Prabėgo 19 dienų, kai čempionas skaudžiai krito slidinėjimo trasoje ir patyrė sunkią galvos traumą, kuri, net pavykus išgelbėti jo gyvybę, anot medikų, negrįžtamai pakeis M. Schumacherio gyvenimą.

Skaudi 45-erių Michaelio Schumacherio nelaimė sukrėtė viso pasaulio bendruomenę. Prabėgo 19 dienų, kai čempionas skaudžiai krito slidinėjimo trasoje ir patyrė sunkią galvos traumą, kuri, net pavykus išgelbėti jo gyvybę, anot medikų, negrįžtamai pakeis M. Schumacherio gyvenimą.

REKLAMA

Kodėl pavojų kupinoje „Formulės 1“ lenktynių trasoje M. Schumacherį saugojęs angelas sargas staiga nuo jo nusigręžė? Anot numerologų, šio garsaus lenktynininko gimimo datoje buvo įrašyta, kad jo gyvenimą pakeis tragedija.

Argumentą, kad tą lemtingą 2013-ųjų gruodžio 29 dieną žmonių mėgstami horoskopai M. Schumacheriui nežadėjo nieko blogo, numerologai atmeta ir pataria skaityti mažiau „universalių“ astrologinių prognozių internete. Anot jų, tikėti derėtų tik asmeniškai konkrečiam žmogui sudarytu horoskopu.

Gimimo datoje užfiksuota nelaimė

Numerologė Galina Šmidt teigia, kad žmogaus gyvenimo įvykiai užkoduoti jo gimimo datoje. Moteris gali ne tik įžvelgti žmogaus likimą, bet ir pamatyti artėjančių stichinių nelaimių ar katastrofų datas.

REKLAMA
REKLAMA

Nutylėjus M. Schumacherio vardą ir pasakius tik jo gimimo datą, G. Šmidt neslėpė, jog šiuose skaičiuose įžvelgia žmogui skirtą tragišką likimo smūgį. Galiausiai atskleidus, apie kokį garsų sportininką kalbama, numerologė bandė nustatyti, ar gruodžio 29 diena jam ir turėjo būti lemtinga.

REKLAMA

„Ši diena M. Schumacheriui numerologiškai buvo lemtinga. Ir ne tik jam. Jeigu sudedate datos skaitmenis ir gaunate skaitmenį 20 arba 11, tokiomis dienomis įvyksta nelaimės. Tada krinta lėktuvai, įvyksta daug nelaimingų atsitikimų. Tuomet būna energijų pasikeitimai ir gyva energija gali virsti negyva energija“, – kalbėjo numerologė.

G. Šmidt teigė, kad skaitmenyse įžvelgė, jog M. Schumacheris yra labai jautrus, intelektualus, mėgstantis judėjimą ir dinamiką žmogus. Jis yra tvirto vyriško charakterio ir savimi pasitiki. Tačiau skaičiai rodė, kad jo gyvenimą pakeis skaudus įvykis, kuris taps pamoka kitiems ir sustiprins jų dvasią.

REKLAMA
REKLAMA

Skaičiai gali parodyti net žmogaus mirties datą. Tai galima nustatyti tuomet, kai žmogus jau guli ligos patale. Tačiau „Formulės-1“ pasaulio čempionui šiuo metu yra sukelta dirbtinė koma. Dėl šio faktoriaus jo likimo nusakyti neįmanoma.

Žiniasklaidos horoskopai – pramanai

Nors astrologiškai 2013 metų gruodžio 29 diena M. Schumacheriui nieko blogo nežadėjo, tądien buvo ypatinga Mėnulio diena. Jei numerologiškai buvo lemtinga diena, tai turėjo atsispindėti ir astrologiškai.

G. Šmidt pataria netikėti spaudoje pasirodančiais horoskopais. Norint sužinoti, ką žada žvaigždės, reikia kreiptis į profesionalus, kurie sudarys individualų horoskopą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įsivaizduokite, vieną dieną gimė vienas žmogus, kitą dieną kitas. Bet jūs turite tą patį Zodiako ženklą. Tačiau numerologiškai jūs esate skirtingi skaičiai. Vienas – ketvertukas, kitas penketukas. Jūs turite skirtingų bruožų. Net tą pačią dieną gimę žmonės yra skirtingi, nes planetos juda, vidinis pasaulis kitoks. M. Schumacheris ne vienas gimė tą dieną, tačiau juk ne visi pakliuvo į tokią situaciją. Dabar yra daug astrologų, prisiskaičiusių bulvarinių knygučių“, – savo nuomonę išreiškė G. Šmidt.

M. Schumacherio nelaimė

„Formulės-1“ legenda M. Schumacheris praėjusių metų gruodžio 29 dieną slidinėjo prabangiame Prancūzijos Alpių kurorte Meribele kartu su savo sūnumi. Lemtingą akimirką jis norėjo pakeisti trasą ir įvažiavęs į gilesnį sniegą, užkliuvo už akmens bei prarado pusiausvyrą.

REKLAMA

Griuvęs septyniskart „Formulės-1“ pasaulio čempionas galva trenkėsi į uolą ir sraigtasparniu buvo išgabentas į Grenoblio ligoninę. Kitą dieną buvusiai sporto žvaigždei buvo sukelta dirbtinė koma, jis iki šiol, anot medikų, yra kritinės, bet stabilios būklės.

Anot tyrėjų, nelaimės metu M. Schumacherio slydimo greitis buvo vidutiniškas kaip tokiam patyrusiam slidininkui. Slidinėjimo įranga buvo tvarkinga, trasos – tinkamai sužymėtos. Teigiama, kad jei ne šalmas, veikiausiai vokietis būtų iškart iškeliavęs Anapilin. Tyrėjai rėmėsi dviejų minučių vaizdo medžiaga, įrašyta į M. Schumacherio šalmo vaizdo kamerą.

M. Schumacheris karjerą „Formulėje-1“ baigė po 2012 metų sezono vilkėdamas „Mercedes“ komandos aprangą. Septynis pasaulio čempiono titulus jis iškovojo 1994–1995 metais „Benetton“ ir 2000–2004 metais „Ferrari“ komandoje. Jam priklauso daugybė šių lenktynių rekordų.

REKLAMA

2013 metų gruodžio 29 d. horoskopai ožiaragio ženklui

Balsas.lt

Viskas šiandien tik į gera – tai naudos ir sėkmės metas. Tiesa, būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam.

Ji24.lt

Jei suderinsite draugų pasiūlymus su savo norais, savaitgalis pralėks dideliais šuoliais ir atneš jums ne vieną pasitenkinimo savimi akimirką. Net atsidūrę keblioje situacijoje, dėl skvarbaus savo proto ir asmeninio žavesio greitai iš visko išsipainiosite. Pasistenkite, kad jūsų asmenybės šviesa nenustelbtų ir nesumenkintų kitų.

Santarve.lt

Visą dieną būsite labai aktyvūs. Domins visuomenės gyvenimas, draugų problemos, masiniai ir kolektyviniai susibūrimai, renginiai. Tačiau vakare galite pasijusti keistai apsvaigę nuo alkoholio, kvaišalų, apsinuodiję ir pavargę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vilniaus diena“

Pasitelkus vaizduotę, atsiras puiki galimybė pagerinti gyvenimo sąlygas. Jūsų draugai, ypač jaunesni, manys, kad esate idealistas, bet aplinkiniai visiškai pritars Jums. Tai sėkmingas laikas, nepraleiskite jo veltui.

Palmiros horoskopas savaitgaliui

Jei atėjo laikas švęsti gimtadienį, tam palankesnis šeštadienis, tiesa, geriau, kad šventė būtų kamerinio pobūdžio (nesikvieskite daug svečių, neruoškite itin prabangaus stalo). Sekmadienį viešnagės, kelionės nebus palankios.

Philstar.com

Darykite ką galite. Jei tai nėra tai, ką norėtumėte daryti, ar tai, ką manote, kad jums reikėtų daryti, tai kas? Tai vis tiek yra kažkas, ir tai užves jus ant kelio.

„The Globe and Mail“

Gerai, kad norite pradėti kažką naujo, tačiau stenkitės tai gerai apgalvoti, kitaip galite praleisti kelias pirmas naujųjų metų savaites taisydami klaidas, kurios neturėjo būti padarytos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų