REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristačisui naują programėlę „Mobile Scanning for Business“, kurią bus galima naudoti su „Canon“ „i-SENSYS“, „imageRUNNER“ ir „imageRUNNER ADVANCE“ serijų įrenginiais. Ši nemokama programėlė leis vartotojams nuskaityti dokumentus tiesiai į savo mobiliuosius įrenginius ar „debesų“ technologijos sistemas bei siųsti nuskaitytą turinį el. paštu, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad su programėle bus galima keisti tokias nuskaitymo nuostatas kaip skiriamoji geba, failo formatas, spalvų režimas. Naudodamiesi „Mobile Scanning for Business“ programėle vartotojai taip pat galės tvarkyti į savo mobiliuosius įrenginius įrašytus nuskaitytus dokumentus, keisti failų laikymo vietą. Iš programėlės dokumentus bus galima nusiųsti spausdinimui bei naudotis nuskaitytais dokumentais kitose įrenginyje įdiegtose programėlėse.

REKLAMA

Naujoji populiarios „Canon“ programėlės „Mobile Printing“, skirtos įrenginiams su „iOS“ operacine sistema, versija turi naują duomenų konvertavimo paslaugą, užtikrinančią, kad spausdinamų dokumentų išdėstymas kiekvieną kartą bus toks, kokio reikia. „Mobile Printing“ programėlė spausdinimo metu pataisys galimus nuokrypius nuo reikiamo dokumento formato ar išdėstymo. Dokumentai pataisomi virtualiame serveryje.

Skelbiama, kad naujoji „Canon“ programėlė „Mobile Scanning for Business“, skirta įrenginiams su „iOS“ operacine sistema, rinkoje pasirodys 2014 m. sausio pabaigoje, o skirtoji „Android“ operacinės sistemos įrenginiams – 2014 m. liepos mėnesį.

Pasak bendrovės atstovų, atnaujintoji „Canon“ programėlė „Mobile Printing“ jau gali būti naudojama su „iOS“ įrenginiais. „Android“ įrenginiams skirta versija turėtų pasirodyti 2014 m. balandį.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų